Business

Szakvásári hírek

Nemzetközi szakvásárok

Kedves olvasóink, az új év kezdetével az iparág is a megrendelés következő szakaszába lépett. 

Befejeződött többek között a

A közeljövőben kerül sor a következő szakvásárokra

Düsseldorf Fashion Days DFD – január 25-én kezdődik

neonyt, dusseldorf

Neonyt* és FASHN ROOMS  
Két vásár, két koncepció, két csarnok – párhuzamosan 2023. január 28-30. között Düsseldorfban. A Neonyt, a fenntarthatóság és az innováció legrelevánsabb platformja találkozik a FASHN ROOMS See&Orderrel. A háromnapos B2B rendezvényen a szakmai látogatók és a vásárlók körülbelül 400 márka jelenik meg. Két vásár, egymás mellett.

Texworld Evolution Paris,  ahol mintegy 20 országból 750 vállalat mutatja be kollekcióit. Online regisztráció a linkre kattintva érhető el.

MOMAD – A február első hetére az Intergift, Bisutex és Madridjoya vásárokkal egyidőben tervezett MOMAD a 2023 tavasz-nyári és a 2023 ősz-téli lábbeli és kiegészítő kollekciók lesznek láthatók. Új nyitva tartás: pénteken és szombaton 10 órától 19 óráig, vasárnap pedig 10 órától 17 óráig lesz nyitva.

 

EuroShop  február utolsó napjaiban Düsseldorfban lesz a háromévente megrendezésre kerülő szakvásár, már javában zajlanak az EuroShop előkészületei. Kereskedők, gyártók is találhatnak itt sok újdonságot!

Texhibition  (március 8-10.) alapvető platformként összeköti a török textilgyártást és a nemzetközi divatszakmát. Világszerte Törökország az ötödik legfontosabb beszerzési piac a textilipar számára, sőt Európa számára a második legfontosabb beszerzési helyszín. A török termelés kiváló minőségű termékeket, megbízhatóságot és rövid szállítási határidőket kínál. A vásárt az Isztambuli Textilexportőrök Szövetsége (ITHIB) szervezi az Isztambuli Kereskedelmi Kamara (ICOC) támogatásával.

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .