Divat

Springfield kora őszi férfikollekció

Az idei őszi férfi trendeknél a kényelmes és egyben sokoldalú ruhadarabok hangsúlyosak. A Springfield legújabb kínálatában a vintage daraboktól kezdve a dad – jeans fazonokon át egészen az ikonikus filmekkel és együttesekkel díszített pólókig minden megtalálható.

Az új vintage

Kordbársony nadrágok és farmeringek – az első őszi napokra amerikai stílusú, új vintage vonalat megragadó ruhákkal készül a Springfield. A legújabb utcai darabok a velúr bomberek, a khaki parkák, a szőrmegalléros dzsekik, illetve a kék és zöld tónusú mellények – ez utóbbiak akár narancssárga és vöröses árnyalatú, kontrasztos részletekkel kombinálva. A kollekció kulcseleme a bő szabás, amely komfortosabbá teszi a hétköznapi viseletet.

Logós pólók 

Star Wars, Batman vagy KISS – a legújabb rövid ujjú pólókollekciót ezekkel az ikonikus témákkal is díszítette. Az egyszínű, kényelmes felsőket a népszerű filmes és zenei grafikák, logók teszik igazán stílusossá, kiváló lehetőséget nyújtva az egyéni ízlésvilág kifejezésére.

Egyetemi hangulat

Praktikus és sportos darabok alkotják a Springfield amerikai főiskolai hangulatot idéző kollekcióját. Az élénk színű hosszúujjú pólók, a retróstílusú tornacipők és a „dad jeans” farmerek tökéletes összetevői a komfortos, urbánus kinézetnek. 

Kockás ingek

A kockás ingek egyszerre sokoldalúak és minden szezonban népszerűek. Nem csoda, hiszen ezeket a változatos alapdarabokat minden alkalomhoz felvehetjük: elegáns összkép érhető el egy chino nadrággal viselve; egy farmerral és pólóval kombinálva pedig városiasan lezser a hatása. Idén ősszel a Springfield kínálatában kék, zöld és narancs árnyalatokban lesznek elérhetőek.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás