etele-plaza-sportnapok-2023-tavasz

Business

Sportos tavasz az Etele Plaza-ban

Az Etele Plaza idén is a sportimádók kedvében jár!

Miután az Etele téren egész télen Buda legnagyobb jégpályája várta a 11. kerület, sőt az egész város lakóit, a sporttal kapcsolatos programok a tavaszi hónapokban is folytatódnak. Az április 18-23. között megrendezett Padell4All eseménysorozaton a világ egyik leggyorsabban fejlődő sportágát ismerhették meg az érdeklődők, szurkolhattak a magyar padelválogatott meccsein, és maguk is kipróbálhatták a játékot.

Atlétikai legendák a házban: megnyílt a MOWA kiállítás

A budapesti szabadtéri atlétikai világbajnokság első rendezvényének is az Etele Plaza ad otthont: a Museum Of World Athletics (MOWA) kiállítás a világbajnokságok 40 éves történetét és kiemelkedő teljesítményeit mutatja be. Az információkat a vitrinekben kiállított gyűjtemény hozza testközelbe, amely sportlegendák által felajánlott mezeket, cipőket, érmeket és más személyes tárgyakat mutat be, köztük olyan világsztárokét is, mint Jesse Owens, Karl Lewis, Usain Bolt vagy Eliud Kipchoge.

Természetesen a hazai atlétika nagyjai sem hiányoznak a kiemelt hősök közül. A legeredményesebb magyar versenyzők  ̶ Németh Zsolt, Márton Anita, Halász Bence, Baji Balázs és Pars Krisztián  ̶ ereklyéit is megcsodálhatjuk. Az Etele Plaza 3. emeletén található 600 négyzetméteres kiállítás az atlétikai világbajnokság végéig, augusztus 27-ig minden nap 10  ̶ 20 óráig ingyenesen látogatható.

Mozgásban a város felett: sportos események a rooftopon

etele-plaza-rubint-reka-2023-tavasz etele-plaza-nagy-anna-2023-tavasz

Az Etele Plaza tetőterasza sem marad ki a programokból: május 19-én Rubint Réka tart szintén ingyenesen látogatható edzést és közönségtalálkozót, június 10-től pedig minden hónapban a Yogasecrets Stúdió oktatóival gyakorolhatnak együtt a jóga szerelmesei.

Edzés, sportfelszerelés, kiegészítők? Irány az Etele Plaza!

Azokat, akik a kiemelt eseményeken túl is az Etele Plaza-t választják edzéseik helyszínéül, 2000 négyzetméteren várja a Life1 a legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és kardió gépekkel, csoportos órákkal és szaunával.

Természetesen a sportoláshoz szükséges felszerelések és eszközök is beszerezhetők az Etele Plaza-ban. A Dockyard, a Players Room és különösen a Hervis minden igényt kielégítően széles kínálata mellett a Nike legújabb és egyben egyetlen budai márkaboltja is itt várja a vásárlókat. 

Az Etele Plaza több mint 150 üzlettel, számos szolgáltatással és kikapcsolódási lehetőséggel vár mindenkit a XI. kerületben, az Etele téren. Az élményekkel teli bevásárlóközpont nem csak az itt megtalálható divatmárkák rendkívül széles kínálatának köszönhetően tölt be meghatározó szerepet Budán. Család- és kutyabarát koncepciója miatt egy olyan különleges helyszín, ahol a vásárlók mindent egy helyen megtalálhatnak, legyen szó vásárlásról, sportról vagy szórakozásról, melynek a 14 termes, óriási vásznakkal és a legmodernebb hang- és fénytechnikával felszerelt mozi ad teret.

(hellorepublic.com)

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .