Divat

Skechers: Dallos Bogi & Camila Cabello

Bogi és Camila több dologban is hasonlítanak: mindketten sikeres énekesnők, imádják a trendi és kényelmes cipőket, nem mellesleg a Skechers nagykövetei és odavannak a márka legújabb D’Lites kollekciójáért.

Dallos Bogi elárulta, hogy az esetek többségében, legyen szó egy átlagos hétköznapi rohanásról, vagy éppen egy koncertről, sportcipőt szokott húzni. „Volt egy olyan időszak, amikor a világítós Skechers-ben léptem fel! Nagyon szerettem és a közönség is imádta.” 

Bogi aktuális kedvence az új D’Lites kollekció. „Azt vettem észre, hogy a divat folyamatosan ismétli önmagát és egyre trendibb a retro. A márka klasszikus, trendteremtő chunky sneakerje is visszatért most egy könnyedebb fazonban. Nem tagadom, beléjük szerettem, hiszen mindenhez jól kombinálhatóak! Egy farmerhez és egy elegánsabb ruhához is tökéletes választás lehet. Nem utolsó sorban hosszítják és formásabbá teszik a lábakat.” – meséli Bogi, aki megtiszteltetésnek tartja, hogy két éve ő lett a Skechers magyarországi nagykövete. „Fantasztikus érzés, hogy rám esett a népszerű márka választása. Hiszen a cég korábban együtt dolgozott a világhírű énekesnővel, Demi Lovatóval és most a hatszoros MTV European Music Award díjra jelölt Camila Cabello a kampányarcuk.”

SKECHERS D‘LITES

A márka klasszikus, trendteremtő „chunky sneaker” modellje most még könnyedebb formában tért vissza: az air cooled memória habbal ellátott belső rész légáteresztő anyagból készült és egyáltalán nem terheli a lábat. A D’Lites cipők azok számára készültek, akik szeretnek egész nap lendületben lenni, és a stílus terén sem tűrik az unalmat.

Az energikus énekesnő és dalszerző, Camila Cabello is Skechers D’Lites-ban vonult a toplisták élére.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás