Business

Skandináv táskák és bőröndök a SPAR új hűségakciójában

A SPAR Magyarország májustól szeptember elejéig tartó új promóciója során utazáshoz, kiránduláshoz, vagy akár munkába járáshoz egyaránt jól használható prémium minőségű, praktikus bőröndöket, táskákat és hátizsákokat kínál. A pontgyűjtő akcióban a dán Ellehammer márka minőségi termékeihez juthatnak hozzá a SPAR vásárlói.

„Minden marketingszakmai díj és fogyasztói kutatás azt igazolja, hogy a SPAR vásárlói kedvelik a vállalat által elindított különleges pontgyűjtő akciókat. Ezúttal a világszerte jól ismert dán prémiummárka, az Ellehammer egyedi hátizsákjai, táskái, bőröndjei és kiegészítői széles kínálatával várjuk vásárlóinkat. Az ergonomikus kialakítású és sokoldalú utazási kellékek akár kiugróan magas kedvezménnyel, akár harmadáron megvásárolhatóak” – mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A skandináv minőségű termékek között mindenki megtalálhatja a kedvére valót: utazáshoz, kiránduláshoz, de munkába járáshoz is praktikus segítséget nyújthat a multifunkcionális táska, a gurulós vagy kézi utazótáska, a laptoptáska, a hátizsák, a válltáska, a kozmetikai táska, vagy a három méretben kínált, keményfedelű gurulós bőrönd, de jól használható a 3 darabos utazótasak szett is. Az Ellehammer termékek ezúttal hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak a SPAR áruházakban.

A 2018. május 10. és augusztus 19. között tartó pontgyűjtő akció során a vásárlók 20 hűségpont megszerzése után megvásárolhatják a 11-féle exkluzív Ellehammer termék egyikét a feltüntetett – akár 66%-os – kedvezményes áron.  (DM)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás