Business

Shoes Düsseldorf – Jól sikerült!

Nemzetközi szakvásárok

Shoes Düsseldorf - Jól sikerült!
Shoes Düsseldorf
Shoes Düsseldorf - Jól sikerült!
Shoes Düsseldorf

 

 

 

 

 

 

Nemzetközi szinten is kedvező visszhangot váltott ki a 2023. augusztus 27. – 29. között megrendezett Shoes Düsseldorf. 
Düsseldorf ismét bebizonyította, hogy Németország központi divathelyszíne. A SHOES DÜSSELDORF a cipő- és divatipar legfontosabb rendelési vására, és az is marad. A SHOES DÜSSELDORF a Premium, Contemporary, Comfort és Kids szegmensek közel 600 német és nemzetközi márkájának választékával ismét a kollekciók széles spektrumát kínálta. A vásár nemzetközi szinten is nagy visszhangot váltott ki: csak a mostani rendezvényen 110 új belépőt üdvözölhetett, köztük kiváló minőségű márkákat Olaszországból, Spanyolországból, Franciaországból és Portugáliából.

A SHOES DÜSSELDORF az a hely, ahol az információ és az inspiráció szempontjából ott kell lenni. Németországnak szüksége van egy releváns vásárra. Egy olyan helyre, ahol az iparág eszmét cserélhet és közös nevezőre juthat. A SHOES DÜSSELDORF pontosan ezt a helyet kínálja” – nyilatkozta Ulrike Kähler, az Igedo ügyvezető igazgatója. Ehhez járulnak hozzá a válogatott, gyakorlatorientált médiaesemények, köztük a kompetens trendinformációk és a fenntarthatóság témakörével kapcsolatos megalapozott know-how, amelyeket a kiállítók és a látogatók ismét egyformán nagyra értékeltek. „Az iparág megoldásokat keres. A Neonyt Düsseldorf szakvásárnak köszönhetően, amelyet szintén mi szervezünk, értékes tudást tudunk nyújtani az iparágnak a fenntarthatóság témájában – nyilatkozta hozzá Ulrike Kähler.

A SHOES DÜSSELDORF-on először bemutatott, a fenntartható, tisztességes márkákra összpontosító „Sustainable Store-Sharing-Concept inspired by STORE 13 Herford„, amely a fenntartható, fair márkákra koncentrál, nagy érdeklődésre talált a kiskereskedők körében, számolt be az alapító és licencadó Tanja Kliewe-Meyer. A szeretettel kialakított Kids Area szintén nagy tetszést aratott a látogatók és a kiállítók körében is. „Viharos időkben biztonságot és megbízhatóságot kínálunk az iparágnak. Ma és a jövőben is.” – foglalta össze Ulrike Kähler.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Shoes Düsseldorf – Jól sikerült!

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .