Divat

Kampányok és kirakatok

Karácsonyi készülődés 2023

Karácsonyi kampányok: Így indítják be a brit kiskereskedők az ünnepi szezont

A brit kiskereskedők hivatalosan is beharangozzák az ünnepi szezont, és elindítják karácsonyi kampányaikat. Az első kampányok:

  • Luxus csodaország: Harrods márkapartnerség Valentino-val
  • Frasers Group/ Flannels: élénk házibuli invitál vásárlásra
  • Barbour: Szívet melengető karácsonyi történet „Shaun a bárány”
  • Fenwick: Mesemondás a „Narnia krónikáival”

Karácsonyi kirakatok

Showtime a Selfridgesben
Selfridges/Andrew Meredith

Páratlan színpadra állítás: A brit Selfridges áruházcsoport híres ikonikus kirakatairól. November 2-án négy brit áruházában színpadias ünnepi extravaganciával indította az idei karácsonyi szezont. 
Három évvel a világjárvány után ez az első alkalom, hogy a britek ismét normális karácsonyt ünnepelhetnek. Ez elég ok arra, hogy a Selfridges a kiskereskedelmi szektorban egyedülálló színházi produkcióval lepje meg a vásárlókat. „It’s Showtime at Selfridges” – az idei kampány témája, amely ünnepi drámával és sok-sok örömmel telített. A Selfridges karácsonyi történetének új csúcspontja színpadi csillogás csordultig töltve ajándékokkal, partiruhákkal, szolgáltatásokkal és élményekkel.
Karácsonyi kirakatok 2023: Selfridges

Elsbeth Diehl-Wobbe/ TextilWirtschaft

Ünnepi vásár a Harvey Nicholsban
Antony Jones/ Harvey Nichols

A Harvey Nichols idén színes, ünnepi vásári forgataggal szeretné karácsonyi hangulatba és vásárlási kedvre hangolni látogatóit. A londoni Knightsbridge-ben a Harvey Nichols előkelő áruházának kirakatait a karácsonyi szezon kezdetén ünnepi vásári jelenetekké alakították át, amelyek a klasszikus bájt egy csipetnyi futurizmussal ötvözik. A ragyogó és fényes elemekben pompázó jelenet megtestesíti az évszak szellemét, és ünnepi hangulatot áraszt. A holografikus színek, az animált világítás és a törött felületek lenyűgöző keveréke hagyományos vásári elemekkel párosul. A jeleneteket modern módon értelmezik a gyűrűdobálós játékok, az imádnivaló körhintalovak és a feltűnő bobblehead (keljfel) babacsaládok. 
Karácsonyi kirakat 2023: Harvey Nichols

Elsbeth Diehl-Wobbe/ TextilWirtschaft

John Lewis karácsonyi kampány

LG Klaus

A kis Alfie-tól, a Vénusz-csapdától és Andrea Bocelli mesterétől 
A John Lewis idei karácsonyi reklámjának sztárja kis Alfie és a húsevő növény 
A brit John Lewis áruházlánc várva várt karácsonyi kampánya ismét az ünnepi családi hagyományokra épül. A tavalyi tévéreklám után azonban, amely a gondoskodást és a jótékonyságot állította a középpontba, a koronavírus és az ukrajnai háború szomorú pillanataival, a John Lewis most visszatér a győztes recepthez: egy szívmelengető történet, amelyben egy gyermek és kitalált barátja szerepel.

Míg a korábban a reklámok gyakran indították be a könnycsatornákat, idén nem kell zsebkendőért nyúlni. A főszereplők egy húsevő növény, a Vénusz légycsapója és egy aranyos kisfiú. Az olasz tenor, Andrea Bocelli eredeti filmzenéje kíséri a történetet. A kétperces reklámban a kis Alfie magokat vásárol a piacon, hogy elültesse saját karácsonyfáját. 
A reklám felemelő és motiváló, a melankólia, a cukiság és a humor sikeres keveréke. Alfie-t az imádnivaló nyolcéves Freddy Holton-Frances alakítja Bournemouthból.   
Elsbeth Diehl-Wobbe/ TextilWirtschaft

 

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .