Business

Saját kozmetikai kollekcióval lép piacra Lady Gaga – kizárólag az Amazonon

HAUS LABORATORIES

Katharina Brecht/ TextilWirtschaft

Kép: Screenshot via Youtube

A Youtube-on és az Instagrammon csinál kedvet Lady Gaga az új kozmetikai kollekciójának. 

„Valószínűleg egy újabb kozmetikai kollekció az utolsó, amire a világnak szüksége van”,

olvasható a Haus Laboratories Instagramm oldalán. Ennek ellenére rövidesen megjelenik a piacon Lady Gaga új szépségápoló kollekciója. Sajtóértesülések szerint a kozmetikumokat az Amazonon fogják forgalmazni.

Már 2018 elején voltak találgatások arról, hogy Lady Gaga kozmetikai offenzívát tervez. Akkoriban jelent meg a hírek között, hogy Ate MyHeart Inc. cége számára megkérte a „Haus Beauty” név használatát. A sajtó közölte, hogy a cég többek között alapozókat, rúzsokat, szemfestékeket és parfümöt kíván árulni. Most már hivatalos, hogy indul a kozmetikai kollekció, bár névváltoztatás után, a Haus Laboratories nevén. Ezt videón hozta nyilvánosságra az énekesnő.  

Azonban nemcsak a Youtube csatornán indul a Haus Laboratories hirdetési kampánya. Van saját Instagram oldaluk is. A közösségi médiákon megjelenő posztokból világosan látható, hogy a márka üzenete „Légy önmagad” lesz. Ez az üzenet illik Lady Gaga-hoz, akinek polgári neve: Stefani Joanne Angelina Germanotta. Az énekesnő most az önelfogadás és az erőszakmentesség mellett áll ki, ahogy erről a „Born This way” (Így születttem”) című dalában énekel.

Haus Laboratories: A mi házunk, a Te szabályaid

Online már elérhető a Haus Laboratories saját honlapja. Még nem tartalmaz túl sok információt az oldal, az előzetes bemutatkozó-videó van fent és egy visszaszámlálás a start előtt. Előrendelést július 15.-én déli 12 órától lehet feladni. Arról még nincs semmi információ, hogy hol lehet majd kapni a termékeket.

A Business of Fashion (BoF) magazin információja szerint a Haus Laboratories lesz az első olyan nagy szépségápoló márka, amelyet csak az Amazonon keresztül értékesítenek. A Lady Gaga kozmetikumok a sajtó szerint három földrészen kilenc országban is megjelennek, köztük az Egyesült Államokban, Franciaországban és Németországban. A BoF magazin szerint Lady Gaga választása azért esett az Amazonra, mert csak ott kapott lehetőséget arra, hogy márkáját az önelfogadás és az önbizalom témájával jeleníthesse meg.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás