pure-london-divatmarketing

Business

PURE LONDON: Sustainability and Circular Economy/ Technology and Process /Mindset

NEMZETKÖZI SZAKVÁSÁRI HÍREK

Fenntarthatóság és körforgásos gazdaság / Technológia és fejlődés / Gondolkodásmód

A Pure London, az Egyesült Királyság vezető kereskedelmi divatvására, amelyet 2022. július 17-19. között rendeznek az Olympia Londonban, bejelentette, hogy a show átfogó témája a „Empowering Change„, és két izgalmas szakmai híresség Ed Burstell és Alan O’Neill a kiskereskedelemben betöltött vezető szerepük és a divatszakmában szerzett nemzetközi jártasságuk okán lesznek a fő előadók, és osztják meg tapasztalataikat a Pure London közönségével.

Július 18-án, hétfőn, az extravagáns és tapasztalt kiskereskedelmi vezető, Ed Burstell a divatterjedésről, a növekedésről fog beszélni. A Liberty áruháznál töltött közel egy évtizede alatt a cég évről évre kétszámjegyű növekedést ért el, amit a fiatal brit tervezőkre, például Mary Katrantzou-ra és Peter Pilotto-ra való újbóli összpontosítás, valamint a Liberty híres virágmintáinak kiemelése érdekében a Nike, a Barbour és a Levi’s márkákkal való együttműködések segítettek.

Alan O’Neill, a Kara ügyvezető igazgatója, aki a Selfridges, a Fenwick, a Primark, az Ann Summers és a Harrods sikereihez járult hozzá, július 17-én, vasárnap lép színpadra, hogy megossza tapasztalatait, amelyekkel ezeket az ikonikus márkákat támogatta a fizikai üzletek forgalmának növelésében. Így nyilatkozott: „Ez egy izgalmas időszak a divatrendezvények iparágában – az élő eseményekhez való visszatérés körül derűlátó hangulat uralkodik, és alig várom, hogy a Pure Londonban beszélhessek az Egyesült Királyság divat-kiskereskedelmének a kiskereskedelmi ágazatban és a vásárlói magatartásban bekövetkezett változásairól.”

A Pure London idei témája a „Empowering Change” (A változás elősegítése). Egy olyan korban, amikor a változatlanság egyet jelent a visszafelé haladással, nincs értelme más eredményeket várni ugyanazoktól a taktikáktól. A változás azonban a legtöbbünk számára kényelmetlen, a változás kockázatot jelent. Ám a változás kihívást is jelenthet, és a jelenlegi helyzetben szükség van erre. A Pure London és a digitális csatornáin keresztül is elérhető tartalmi program tele lesz újdonságokkal és trendekkel. Mindezek célja, hogy segítsen a kiskereskedőknek a legpozitívabb formában látni a változásokat.

A látogatók a következő három tartalmi pillérrel találkozhatnak: „Fenntarthatóság és körforgásos gazdaság„, amely mélyrehatóan elmélyül a körforgásos gazdaságban, annak elveiben továbbá abban, hogy ezek miért olyan fontosak, valamint a felelős és etikus beszerzésben. A „Technology and Process ” azt vizsgálja, hogy a technológia miként hozhat változást, és milyen lehetőségek rejlenek a terméktervezésben rejlő innovációkban. A harmadik pillér a „gondolkodásmóddal” foglalkozik – miért tart ilyen sokáig a változás, és mi akadályozza ebben az embereket?

Roseanna King, a Hyve Group plc vezető tartalomgyártója szerint: „A divatáru-kiskereskedők fordulóponthoz érkeztek, és ismét növekedni szeretnének. Az emelkedő költségek, a szállítás kihívásai és a bizonytalan környezetből eredő következmények ellenére a kiskereskedők hajlandóak egy jobb üzlet felépítésén fáradozni. A növekedés különböző formákban zajlik: az online jelenlét létrehozásól vagy a meglévő vásárlási élmény fejlesztésétől kezdve az új munkakörök kialakításán át az új üzleti területekhez, a termékkínálat bővítésén át az „etikus növekedésig” – ahol a kiskereskedők az ellátási lánc megváltoztatásával fenntarthatóbb üzletet kívánnak létrehozni. A Covid következményeként a kiskereskedők most új dolgokat fogadnak be, igyekeznek fejlődni – az új technológiától kezdve a folyamatok racionalizálásán át az új vásárlási lehetőségek felé való nyitásig. Sokmindent kell megvitatni, és a júliusi Pure London célja, hogy számos tanulságos beszélgetést kínáljon a három nap alatt.”

Számos márka mutatja be a 2023. tavaszi/nyári kollekcióját, köztük a One Hundred Stars, Brodie Cashmere, Onjenu, Lily & Me, My Doris, Meraki Beach, Jayley, Alpe, Sonatachic, Joko Edu, ArtLove, Vilagallo, Envy Jewellery, ShanShan, Tale The Label, Italian Closet, Asiana és még sokan mások.

A Pure Londonról további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: www.purelondon.com.

(Good Results PR)

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .