Business

Pécsen megnyílt az első dunántúli Springfield

Május 2-án megnyílt az első dunántúli Springfield a pécsi Árkád földszintjén. A közel 320 négyzetméteres üzletben a világhírű spanyol márka férfi és női kollekciója egyaránt helyet kap, így a Pécs és környékiek is megismerhetik a millenniumi generációk egyik legnépszerűbb, mediterrán ihletésű divatbrandjét.

A kényelmes és stílusos ruhadarabok mellett a Springfieldnél egyaránt megtalálhatják a kedvenceiket az urbánus, romantikus és elegánsabb viseletek kedvelői. A márka legújabb kollekciójának középpontjában a mexikói hímzések, a pasztellszínek és lenge, nyárias anyagok állnak – de emellett egyaránt az újdonságok részét képzik a csíkos ruhák és chino nadrágok.

A spanyol Cortefiel csoport fiatalos márkájának, a Springfieldnek jelenleg 13 üzlete van Magyarországon, többek között Budapesten, Debrecenben és Szegeden.  A nyitás alkalmából jelentős akcióval rukkolt elő márka: május 6-ig minden második terméket féláron vásárolhatunk meg a pécsi üzletben. Május 10-én pedig kezdődnek a Joy-napok, így idén a legújabb Springfieldben is beválthatjuk a 20 százalékos kedvezményt.

A SPRINGFIELDRŐL

A Springfieldnek 805 üzlethelysége és 51 eladási pontja van összesen 69 országban. A divatszektorban vezető vállalkozáshoz, a  Cortefiel Csoporthoz tartozik, amely 2081 áruházzal képviseli magát 86 országban, négy márkájával: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield és Women´secret. 

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás