outdoor-by-ispo-2022-divatmarketing

Business

OutDoor by ISPO: 30.000 m²-en több mint 300 márka

Nemzetközi szakvásárok

Mintegy 300 márkával több mint 30 000 négyzetméteren tér vissza az OutDoor by ISPO június 12-14-én. Az európai outdoor-szakma legfontosabb eseményét a müncheni MOC Veranstaltungs- und Ordercenterben rendezik meg. A márkák összesen négy csarnokban és átriumban, különböző bemutatótermekben, valamint a Motorworld előtti, első alkalommal használt szabad területen mutatkoznak be a szakközönségnek. A rendezvény korai időpontja a rendelési szezon kezdetén teszi lehetővé a személyes tájékozódást és a piac áttekintését. Az OutDoor konferencia a regeneratív értékteremtésre és a fenntartható gazdálkodásra összpontosít.

Két év absztinencia után az OutDoor by ISPO. Június 12. és 14. között a müncheni Veranstaltungs- und Ordercenter Münchenben (MOC) ünnepli visszatérését. A „Celebrating the Outdoors” mottó nemcsak az iparág pozitív piaci növekedését tükrözi, hanem az iparág számos tagjának a személyes eszmecsere és az ügyfelekkel, partnerekkel és szakértőkkel való valódi párbeszéd iránti vágyát is kielégíti. 
A középpontban a termékek, szolgáltatások és olyan új megközelítések állnak, amelyek fenntartható válaszokat adnak az ellátási lánc, a vezetés és az értékteremtés területén, valamint az egyes piacok áttekintése. A látogatók változatos és végre ismét korlátlan élő élményre számíthatnak, kiállítással, teszteléssel és társas kapcsolatokkal a belső és külső területeken, különféle kapcsolatépítési formákkal, moderált panelbeszélgetésekkel és személyes párbeszédekkel.

Idén több mint 300 márka lesz jelen összesen 30 000 négyzetméteren. A szakmai látogatók és a kiskereskedők számos termékújdonságra számíthatnak a Mountaineering, Trekking, Hiking, Climbing, Bouldering, Sportswear és Urban Outdoor, Camping & Outdoor Lifestyle és Adventure Travel szegmensekből. A rendezvény széleskörű kapcsolatépítési és tájékoztatási lehetőséget kínál fenntartható vállalatokkal, gyártókkal, valamint start-up vállalkozásokkal és szakértőkkel a politika, a társadalom és a kapcsolódó gazdasági ágazatok képviselőivel. A résztvevők igazi szabadtéri hangulatra számíthatnak, egyedi szabadtéri területekkel, partikkal és kísérő rendezvényekkel.

Több mint 300 kiállító és partner

A MOC-on nemcsak a legnagyobb európai szabadtéri piacokról – Skandináviából, Olaszországból és Németországból – érkeznek nagyszámban kiállítók, hanem Ausztráliából, Koreából, az USA-ból és Kanadából is jönnek nemzetközi kiállítók. A 300 márka és gyártó között szerepelnek többek között az Aclima, Aku, Austrialpin, Bach, Bergans, Cotopaxi, Danner, Deuter, Devold, Dometic, Dolomite, Eastpak, Ecco, Edelrid, Exel, , Exped, Fjällräven, Grivel, Haglöfs, Hanwag, Helly Hansen, Houdini, Icebug, Kamik, KEEN, Komperdell, Leki, La Sportiva, LOWA Sportschuhe, Lowe Alpine, Rab, Maloja, Mammut, Marmot, Maul Sport, Meindl, Merrell, Millet, Montura, Mountain Equipment, Nordisk, Norrøna, Oakley, Osprey, Ortlieb, Ortovox, Oru Kayak, PETZL, Polygiene, Primus, Rossignol, Reef, Samsonite, Scott, Sea to Summit, Schöffel, Tatonka, Tecnica, Ternua, Teva, Thule, Uyn, VAUDE, Vuori, Yeti és még sok más. A teljes kiállítói listát itt találja.

Rengeteg (fenntartható) termékinnováció

A nemzeti és nemzetközi kiskereskedők, szövetségek és látogatók számos termékújdonságra számíthatnak az OutDoor by ISPO kiállításon: a Nordisk például egy teljesen komposztálható sátrat mutat be, a Cotopaxi pedig 100%-ban újrahasznosított anyagból készült hátizsákokat mutat be. A Winqs Zerofly futócipő klímasemleges tanúsítvánnyal rendelkezik, és a körkörös megközelítést követi, akárcsak a Scott Shield újrahasznosított szemüveg, amely régi szemüvegkeretekből épít új szemüvegkereteket, és a szemüveg pántját is 100 százalékban újrahasznosított poliamidból készíti.

A kiállítás további fénypontjai

Az összes ISPO-díjnyertes külön területen mutatja be termékeit, amelyeket egy exkluzív zsűri választott ki előzetesen. A legújabb anyagtrendek a 3. átriumban, a Textrends Award kiállításon és beszerzési területen kerülnek bemutatásra. A 4. átriumban található Fenntarthatósági központban a látogatók a GreenroomVoice partner által összeállított – inspirációt találnak, mint az American Wool, Icebug, Hohenstein, myclimate, Lavalan, Re:Down, EXPED, Globetrotter, 2nd Peak, Südwolle, VAUDE és más fenntartható partnerek.

A Motorworld előtti szabadtéri területeken az iparág legfontosabb beszállítóitól származó kempingfelszerelések és utazási termékek lesznek felállítva, amelyeket megérinthetnek és kipróbálhatnak a látogatók, akiket tesztelésre, csodálkozásra és élvezetre invitálnak.

konferenciÁK

Idén az OutDoor by ISPO három magas színvonalú konferenciája foglalkozik az iparág kihívásaival és mindenekelőtt lehetőségeivel az impulzusok és a legjobb gyakorlati megközelítések alapján:

Az EOG és a NOW június 13-14-i OutDoor konferenciája a következő kérdéssel foglalkozik: Hogyan válhat a regeneratív értéklánc a gazdasági siker motorjává? Az ISPO csapata a NOW Partners és a European Outdoor Group (EOG) társaságokkal közösen megoldási megközelítéseket mutat be az ipar és a kereskedelem számára az ellátási láncok, az ügyfélkapcsolatok és a finanszírozási lehetőségek egyidejű megerősítése érdekében. A Forest & River sátorban, a szabadtéren megrendezésre kerülő esemény házigazdája Nina Eichinger színésznő lesz.

Hogyan működik a fenntartható kalandturizmus? Június 12-én, vasárnap az Adventure Travel Trade Association (ATTA) által szervezett Adventure Tourism Conference (Kalandturisztikai Konferencia) főelőadások, workshopok és pillanatképek keretében világít rá mindarra, ami a kerékpárral, a furgonokkal és a turisztikai innovációkkal kapcsolatos, amelyek nemcsak a tiszta kalandot, hanem a fenntarthatóságot is képviselik. A látogatók az OutDoor by ISPO jeggyel mind az OutDoor by EOG, mind a NOW és a Kalandturizmus Konferencián részt vehetnek.

A Runner’s World Trail & Run Summiton (az OutDoor by ISPO-val partnerségben) június 12-én, vasárnap 13:00 órától minden a futás legújabb trendjei és fejlesztései körül forog – a friss levegőn való kocogástól a (ultra)trail futásig a magaslatokon, egyes ösvényeken.

Mark Held: „Számos okunk van arra, hogy izgatottan várjuk az OutDoor by ISPO visszatérését. A lehetőség, hogy egy nagyszabású rendezvényen újra találkozhatunk szemtől-szemben, már önmagában is vonzó, de különösen örülök annak, hogy iparágunk milyen jól támogatja a kiállítást. A több mint 300 kiállító között a European Outdoor Group számos tagja megtalálható, így a Müncheni Rendezvény- és Kongresszusi Központ látogatói biztosak lehetnek abban, hogy a legnagyobb outdoor márkák nagy részével találkozhatnak.

Az OutDoor by ISPO lehetőséget nyújt a kiskereskedőknek, hogy gyors piaci áttekintést kapjanak a kültéri növekedési szegmensről. Június 12-14. tökéletes időpont a rendelési szezon előtt

– mondja Lena Haushofer, az ISPO München és az OutDoor by ISPO kiállítási igazgatója.

Event program_OutDoor by ISPO.pdf (277.04 KB)

DE_PM-OutDoor by ISPO_L.pdf (208.67 KB)

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .