Divat

Otthoni húsvéti dekoráció

Bonami, húsvéti dekoráció

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tavasz beköszöntével az otthonunknak is szüksége van a felfrissülésre. Üde színekkel és izgalmas dekorációval lélekben már felkészülhetünk a húsvéti ünnepekre is.

A megfelelő szín kiválasztása az alapja mindennek

A zöld, sárga vagy narancssárga, jellemzően friss színek nehezen kombinálhatók egymással, ezért érdemes ezeknek az árnyalatoknak a  finomabb verzióját választani. „Tavasszal a pasztellárnyalatok használatát javaslom, amelyekhez a Bonami új kollekciójában megtalálhatók azok a lakberendezési kiegészítők, dekorációs tárgyak, amelyek megfelelnek az ízlésünknek, illenek a lakás stílusához is és még a húsvéti dekorációt is kiegészíthetjük velük.” – tanácsolja Linda Povolnava, a Bonami, bútorokkal és belső kiegészítőkkel foglalkozó webáruház szakértője.

Linda szerint bátran nyúljunk a pisztáciazöld, halványsárga, égkék vagy halvány rózsaszín kissé poros hangulatú árnyalataihoz, hiszen ettől igazán vagány és stílusos lesz egy lakás. Ezek a színek semleges hatásúak és lenyűgözően néznek ki: például a bézs, amely szintén a vezető trendek egyik kedvenc színe idén.

Válasszunk vidám mintákat

Alakítsuk át a nappalit vagy a hálószobát virágos rétté olyan kiegészítők segítségével – például lakástextíliák formájában, – amelyeket könnyen lehet mosni és cserélni a tavaszi szezon után. Így nem kell megválnunk semmitől, csak mindig elővesszük a szezonális vagy ünnepi dekorációt és kicsit felturbózzuk egy-egy új darabbal az aktuális trendeknek megfelelően. A különféle madarak és kis állatok lenyomatai olyan érzést kelthetnek bennünk, mintha a természetben járnánk. Ezek variációi tökéletes választásnak bizonyulnak a húsvéti dekorációhoz is. Ezt a hatást még fokozhatjuk különböző virágmotívumokkal, de merészebb dzsungel szerű mintákkal is, amelyek kellemes érzetet teremtenek a lakásban egészen az őszi hónapokig.

Minél több, annál jobb: azaz kedvenc tárgyaink szerepe a lakásban

Mindannyian változunk, s ilyenkor nemcsak a természet hanem mi magunk is újjáéledünk. Vidám és dekoratív párnákkal, takarókkal, ágytakarókkal vagy ágyneműkkel teljesen átalakíthatjuk a belső hangulatot, ami nem jelent különösebben nagy beruházást sem.

Jó tanács: Vedd észre, hogy elmúlt a tél!

A friss virágminták kombinációja harmonikus lehet a lakás bármely pontján.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás