Bottega Veneta

Business

Óriási reklámbannerré alakítja át a Kínai Nagy Falat a Bottega Veneta

KÍNAI ÚJÉV

Kép: Bottega Veneta

Anja Haak/ TextilWirtschaft

Közel a mennyországhoz. A közelgő kínai újév alkalmából a Kering csoporthoz tartozó Bottega Veneta luxusmárka különleges marketingfogást hajtott végre. Hat napon át, egészen január 12-ig a Nagy Kínai Fal egy szakaszát a Bottega logója és a kínai betűkkel írt „Boldog új évet” üzenet díszítette. A létesítmény figyelemfelkeltő színtervezésében a vállalat a jellegzetes Bottega-zöld színt használta a narancssárgával kombinálva, amelyet a kínai szerencse szimbólumaként tartanak számon. Ez egyben a Tigris évét is illusztrálja, amely hivatalosan február 1-jén kezdődik.

Boldog új évet: Bottega Veneta a Kínai Nagy Falon

A kínai piac továbbra is fontos szerepet játszik minden luxusmárka számára. A Kínai Nagy Falnál, a Középső Királyság par excellence szimbolikus képénél végrehajtott akcióval a Kering leányvállalata valószínűleg Kínában is feltűnést keltett. Annál is inkább, mivel a divatkampányok ott meglehetősen ritkák.

Pierre Cardin volt az egyik első, aki 1979-ben bemutatót rendezett ott. Legutóbb Karl Lagerfeld 2007-ben a Fendi számára közel 100 modellt sétáltatott át a falon. A Bottega Veneta a létesítményhez kapcsolódóan adományt jelentett be, hogy támogassa az építmény keleti végén található „Shanhai-hágó” felújítását és karbantartását.

Ez a márka első látványos marketingtevékenysége az új kreatív igazgató, Matthieu Blazy égisze alatt, aki 2021 novemberének közepe óta van a fedélzeten, és Daniel Lee helyét vette át. Alig több mint egy évvel ezelőtt a Bottega Veneta bejelentette, hogy kivonul a közösségi médiából. Az ilyen akciókkal a márka biztos lehet abban, hogy a közösségi média felhasználóinak figyelmét saját fiók nélkül is felkelti.

Bottega Veneta a kínai nagy falon:

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .