MFWSS22-MDDU-bata-jakab-zsofi-divatmarketing-forintos-anita

Divat

Online követhető a MFWSS22-en résztvevő magyar tervezők bemutatója

Kultúra-divat-dizájn-gazdaság

Levendula, orchidea, papaya, mangó, lime és fűzöld. A tavaszi és nyári természet élénk árnyalatai nyújtottak inspirációt a szeptemberi Milano Fashion Weeken bemutatkozó magyar márkáknak legújabb kollekcióik megtervezésekor.

MFWSS22-MDDU-divatmarketing MFWSS22-MDDU-bata-jakab-zsofi-divatmarketing

Négy márka – ABODI, CUKOVY, Elysian és Kata Szegedi – alkotásaival szeptember 24-én a Budapest Select Collective Fashion Show kifutóján találkozhatunk, emellett ALMA, Kata Szegedi, NINI és ZIA budapest összeállításai a Fashion Hub kiállításon jelennek meg. Az eseményt online, a CNMI (Camera Nazionale della Moda Italiana) weboldalán követhetik figyelemmel az érdeklődők. 

Hét kiváló magyar divatmárka – ABODI, CUKOVY, Elysian, Kata Szegedi, ALMA, NINI és ZIA budapest – kapott lehetőséget, hogy bemutassa legújabb, 2022-es tavaszi-nyári kollekcióik darabjait a szeptember 21-27. között megvalósuló Milano Fashion Weeken. A Budapest Select Collective Fashion Show és a Fashion Hub kiállítás biztosítja idén, hogy a lehető legszélesebb körben megismerhessék az érdeklődők és buyerek a tehetséges hazai tervezők alkotásait. 

 

Az ABODI, CUKOVY, Elysian és Kata Szegedi márka a szeptember 24-én 13:00-kor kezdődő Budapest Select Collective Fashion Show keretében kap lehetőséget, hogy a jövő évi tavaszi/nyári kollekciójukból mutasson be összeállításokat. A tervezők a nemzetközileg elismert stylist, Paolo Turina segítségével készültek fel, akivel közösen állították össze erre a különleges alkalomra a szetteket és választják ki a megfelelő kiegészítőket. Az esemény élőben követhető a Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI) hivatalos weboldalán, és ugyanott vissza is nézhető: https://www.cameramoda.it/en/milano-moda-donna/.

A magyar tervezők alkotásaiban megjelennek a nyári természet élénk árnyalatai: a levendula, a fű, a lime, s ugyanilyen gazdagon használják fel az alapanyagokat és textúrákat. A tervezők most is saját történeteikből inspirálódva merítettek ötleteket a termékek gondolatiságának meghatározásához, a forma-, anyag- és mintaválasztáshoz. 
A bemutató mellett a Fashion Hub kiállítóterében is megjelenik négy magyar tervező – ALMA, Kata Szegedi, NINI és ZIA budapest – alkotása.

A Milano Fashion Week utáni hónapokban az MDDÜ további divat- és designprogramokkal várja az érdeklődőket Budapesten: a „Fashion&Design Autumn” őszi tematikus rendezvénysorozat olyan eseményekből áll, mint a 360 Design Budapest kiállítás, a Budapest Central European Fashion Week, vagy a Budapest Fashion & Tech Summit.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .