Divat

OAT AVA – Vanessza&Ági

SLOW FASHION

 A márka két alapítója és tervezője Szécsényi Ági és Vágó Vanessza együtt diplomáztak kötöttanyag- és formatervezőként a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. 
A kötött ruhák, a fenntarthatóság és az etikus termékek iránti szenvedély inspirálta őket a közös márka megalkotására. Saját igényeikből és tapasztalataikból kiindulva hozták létre a márka alapkollekcióját, amit otthoni viseletre terveztek, hogy termékeikkel segítsék magasabb szintre emelni vásárlóik körében az otthoni öltözködéskultúrát.

30 napos Kickstarter kampány

30 napig (2018.05.10.) támogathatod az OAT AVA Kickstarter kampányát! Ha fontos számodra a fenntarthatóság, a természetes anyagok, a slow fashion és a környezet megóvása, segítsd őket! 

Minden megosztásnak és támogatásnak nagyon örülünk, sok kicsi sokra megy!  
https://www.kickstarter.com/projects/2118223689/oat-ava-knitwear-for-a-sustainable-lifestyle

Vanessza&Ági a kampánnyal kollekciójuk gyártására gyűjtenek. Te is a részese lehetsz egy születő márka elindulásának, amit szívvel-lélekkel és rengeteg munkával hoztak létre és csinálnak az alkotók. 

Az – ottalvás – esszenciális kollekciójukkal hosszútávú érték létrehozására törekedtek, melynek kötött darabjai könnyen hordhatóak, az otthoni közegen kívül, akár az utcán viselve is az év minden időszakában megállják a helyüket. 

OATAVA_ottalvascollection1

A kollekció mindig elérhető lesz. Lassan, darabonként fog kiteljesedni egyszerű, időálló kötött termékekkel, gyerek- és felnőttméretekben a “slow fashion” mozgalmat támogatva kizárólag természetes, ökológiailag tesztelt alapanyagokból.

Weboldal: www.oatava.com