Business

Nyár, színek, kiegészítők

 

Bang&Olufsen és a Fitbit új okoseszközök

Megkezdődött a nyár! Ahogy a természet is éled, úgy veszik át a színes darabok a főszerepet még a legelszántabb szürke hívők gardróbjában is. Nem csak a környezetünk és a ruhatárunk változik ilyenkor, a kiegészítők terén is ideje új színt hozni életünkbe.

A Beoplay óceán inspirálta tavasz-nyári kollekciójában a csodás zöldek dominálnak, de ha lila fejhallgatóra, vagy fáradtrózsaszín fülesre van szükséged, akkor is a legjobb helyen jársz. Ám nem csak a zenehallgatás élményét tudjuk megszínesíteni, a sportos szetteket is feldobhatod vibráló színekkel. A Fitbit aktivitásmérői türkiz, pink és korall színben is megtalálhatók.

A teraszon való lazuláshoz, vagy éppen a kerti partin való pörgéshez a Bang&Olufsen fejhallgatói és hangszórói szinte kivétel nélkül elérhetők natúr vagy fekete színben, és a konzervatívabb outfitek esetében sem kell lemondanod kedvenc Fitbit aktivitásmérődről. A Flex 2 ezüst színű kiegészítői például, vagy a márka okosóráinak fekete és szénszürke karpántja akár a business megjelenésbe is tökéletesen belesimulnak.

 

 

A termékek a nagyobb magyarországi műszaki kereskedésekben vásárolhatók meg. (DM)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás