Business

Nőiesség, életvidámság, könnyedség és szabadság – ELISA CAVALETTI

egy ellenállhatatlanul nőies, hamisítatlanul olasz divatmárka

2018.márciusában nyitotta meg a P+K Tex Kft. az első ELISA CAVALETTI márkaboltot a régióban, a Mammut Bevásárlóközpontban. Az üzlet a márka teljesen új koncepciója alapján készült a divattervező és a márka „kreatív lelke” DANIELA DALLAVALLE elképzelései alapján. Az üzlet hangulata, tökéletes hátteret biztosít a márka filozófiájának, amely a nőiességet, az életvidámságot, a könnyedséget és a szabadságot sugározza. A szeptemberi rendezvényen személyesen DANIELA DALLAVALLE mutatta be kollekciója legszebb darabjait.

Az élet szeretete

A Daniela Dallavalle családhoz tartozó ELISA CAVALETTI kollekció a Dallavalle család női ruházati vonalát képviseli. Az olasz tervezőnő, Daniela olyan hölgyeknek szánja ezeket a darabokat, akik azt a szabadságot keresik, melyben nap, mint nap újra felfedezhetik önmagukat. Kifinomult és könnyed ruházatban viselve élik mindennapjaikat. A kollekció azoknak szól, akik szeretik az életet, odafigyelnek a részletekre, értékelik a bennünk és körülöttünk rejlő természetes szépséget. 
Az Elisa Cavaletti célcsoportja életvidám, szeret új dolgokat megismerni, kedveli a jó társaságot és az olaszos életérzést. A kollekció újjáéleszti az exkluzív olasz művészetet a szó legmélyebb értelmében, ugyanakkor megfelel a mai trendeknek is. Ruhái könnyedén viselhetők és egyediek, emellett bármely alkalomhoz kiválóak, legyen szó elegáns ünnepélyről vagy hétköznapi eseményről. Minden darabnak megvan a saját története, ugyanakkor akár egy könyv lapjai össze is kapcsolódnak. Daniela Dallavalle művészete olyan nyomatokkal, formákkal, és egymást átfedő színekkel hívja fel magára a figyelmet, amelyek a finom részletek és a kiegészítők segítségével emlékeinket és érzelmeinket a kristályok, a fa és fém értintésével párosítják.

Vizuális művészet

Daniela Dallavalle szereti felrúgni a megszokottat, felszabadítja az alkotás spontaneitását, a fénnyel, színekkel, természetes elemekkel, és még számtalan anyaggal való játékot. Képzőművészeti jegyekkel alkot, pl. a festés, a rajzolás, a grafit, a szén, a tinta, az akrillakk és a gipsz.  Daniela Dallavalle absztrakt és szimbolikus védjegyei saját, belső nyelvezetet alkotnak. Minden szimbólum lefordítva a létezésre utal vissza: a pont az életre, a szív az érzelemre, a szem pedig a létre – ezek Daniela művészettörténetének legfőbb szempontjai.

Az öltöztetés művészete

Daniela Dallavalle kifejezetten egyedi alkotásokat tervez, tisztelegve a tradicionális olasz divattervezés, a képzőművészet és az életfilozófia előtt, ami az egyszerű anyagok népszerűsítését célozza meg, legyen szó textilről vagy bármilyen más anyagról. Ruhái igazi szabászati remekművek, olyan kiforrott alkotásokat, öltözékeket kapunk, amelyek a művész legbelső érzelmeit fejezik ki.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás