Divat

Nőicipők: Mihez mi illik

2019.ősz: Nőicipő-trendek

 TextilWirstchaft online

A hozzávaló (női-)cipő

Rövidebb, hosszabb, keskeny, midi, mini. Az idei ősz kínálata a sziluettek egész sorát felvonultatja. Sok esetben a cipő előnyei csak a komplett öltözék részeként mutatkoznak meg. Az újfajta szabásvonalak a lábbelivel kapcsolatos igények megváltozását vonják maguk után. Ha a fazon felül bő, karakteres, akkor azt a lábnak is követnie kell. Sok vásárló számára ez magyarázatra szorul. Lássuk tehát a szakszerűen stílusos összeállításokat.

1.összeállítás: Rövidszárú nadrághoz

Blanche

A nők kedvelik ezt a nadrághosszt. A sportos cipők pedig jól illenek hozzá. Bár a legtöbben sportcipőt vesznek fel hozzá, a megjelenés még hatásosabb egy mutatós körömcipővel vagy bokacsizmával.

Stílus: A rövidszárú nadrághoz illő cipő

Paula Cademartori Grandiózus. Tömbhatású sarokkal, hogy a magas cipő jól nézzen ki a rövidített nadrággal. Egyszerre teszi nőiessé és menővé a megjelenést.
Sofie Schnoor
Szabadszellemű. Nem a fősodor, hanem az avantgárd stílus kedvelőinek. A bakancszokni erőteljes kontrasztot képez a lábon, határozott kifejezőerőt adva a megjelenésnek.

Steve Madden
Átlátszó. Rögtön két anyag egy cipőn. Ez teszi izgalmassá ezt a kiscsizmát. Multiopcionális lábbeli a bátor divatot kedvelő nőknek. 

 

2.összeállítás: Bő fazonhoz

By Malene Birger

Sikeresen érvényesül a bő nadrág, az áttöréséhez a sportcipők is hozzájárultak. Újdonságnak számítanak a cowboy és bootie modellek.

Stílus: A bő nadrághoz illő cipő

Apepazza
Nőies. A magas sarkú cipők és a bő nadrágok tulajdonképpen nem passzolnak. Ám ez a kiscsizma igazolja, hogy a kivétel néha erősíti a szabályt. Ha magas, akkor legyen egyúttal széles is az a sarok.
Carmens – Fergeteges. Minden megjelenést elképesztően lazává tesz: a cowboy-bootie nagy lehetőségekkel rendelkező, feltörekvő modell. Markáns orrának köszönhetően bő nadrágokkal is érdekes összeállítást alkot.
Lloyd
Stabil. Ennek köszönhető, hogy a bő nadrágok egyre népszerűbbé váltak. A terjedelmes sportcipők jelentenek garanciát arra, hogy ez továbbra is így maradjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.összeállítás: Mini

Baum und Pferdgarten

A népszerű ruhahosszt újra előszeretettel alkalmazzák a tervezők. A fiatalok divatja, merész fazonú cipőket igényel. Szóba jöhetnek extravagáns modellek is.

Stílus: A minihez illő cipő

 

Bogner
Egyedi. Ebben a cipőben biztosan nem fog fázni a lábunk. A gumitalpú szőrmebakancsok nem csak hétvégi kirándulásokon tesznek jó szolgálatot. Érdemes vastag harisnyával együtt hordani őket.
Fabienne Chapot.  Maximalista. Forró, forróbb, legforróbb. Mary Quant óta sikeres páros a csizma és a mini. Uniban megszokott, állatmintával extrovertált megjelenés.

Sofie Schnoor Kézműves. A legtrendibb. A cowboy-bootie az idei ősz kulcsfontosságú darabja. Felül hagyományosabb, alul merészebb megoldással. 

 

 

4.összeállítás: Midi

Holzweiler

A szoknyák és a ruhák gyakran lábszárközépig érnek. Így a megjelenés egészen új képet mutat, különösen a csizmák profitálhatnak ebből.

Stílus: A midihossz cipője

Apple of Eden Tartós. Két pólus találkozása: vaskos fűzős bakancs a nőies szoknyához. Épp ebben rejlik a bája, ami a fiatal vásárlók számára is érdekessé teheti az összeállítást.
Arkistar Futurisztikus. Vastag talprész, innovatív design. A sportcipők garantálják a sikert, mivel minden összeállítást alkalmassá tesznek a hétköznapi megjelenésre.
 
Scotch&Soda
Egyéni. Magas szárú csizma és midi-hossz – egymást kölcsönösen motiváló megoldások. A hetvenes évek hatása teljesen új megjelenésekkel jelentkezik.
Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás