Divat

Nőicipők 2022. ősz – A hozzáillő cipő

Új szezon, új divatképek. A szűk és rövid még mindig ott van, de a vásárlók lassan a laza, széles nadrágokért is nyúlnak, és divatos csipkében még az extra hosszú modellekért is. Aki jövő ősszel ezekre a témákra összpontosít, annak tudnia kell a megfelelő hozzáillő terméket ajánlani a vásárlójának.
Négy sziluett és négy cipő. (
TextilWirtschaft)

SZUPER hosszú NADRÁGHOZ

Day Birgger at Mikkelsen

A rövidebb nadrágszárak által dominált szezonok után most a pantallók ismét teljes hosszban, sőt gyakran túl hosszan is jelennek meg. Nagy forgalmat nem igazán ígérnek, de jól illenek az újfajta cipőorr megoldásokhoz, legyen az szögletes vagy mandulaformájú.

Extra rövid FAZONHOZ

Baum und Pferdegarten

A mini már az elmúlt szezonban jelezte visszatértét. Szerepe most tovább nő. A megújult nőies megjelenést kifejezve vaskos papucscipővel rendkívül sportos, míg magassarkú lábbelivel szexi hatást kelt.

Szuper szűk viselethez

Ugyan némelyeknél a testhez símuló skinny nadrágfazon a legkedveltebb, de van még szűkebb szabás is. Visszatér a leggings és éppúgy viselhető meleg szőrmés csizmácskához, mint elegáns hosszúszárú csizmához.

Extra bő NADRÁGHOZ

Egyre gyakoribb a terjedelmes nadrágfazon, még ha viszonylag szolid formában is. Érvényes rá, hogy a nadrágszár bőségét a cipőnek kell ellensúlyoznia, leginkább egy robosztus vagy még jobban egy telitalp formájában.

su_button url=”/elofizetes/ ” style=”flat” background=”#A10C1F”]Előfizetés a magazinra[/su_button] Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .