Divat

Nanushka

Női luxusdivat 2021. ősz

nanaushka-2021-osz-luxusdivat-textilwirtschaft
Nanushka
nanaushka-2021-osz-luxusdivat-textilwirtschaft
Nanushka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bőr továbbra is a luxuspiac mozgatórugója. Nem utolsósorban a magas bevételek miatt. A fazonok és színek köre bővül. A nagy tervezők egyre merevebb terjesztési előírásai miatt a „feltörekvők” (NEWCOMER) a drágább választékban is nagyobb szerepet kapnak. Különösen, ha bőrben erősek, jó potenciál rejlik bennük a Must-have-Looks kínálatban.

Az új budapesti márka az Instagram legnagyobb kedvence a bőrmodellek terén. A Nanushka, jóllehet néhány szezonnal ezelőtt még a feltörekvők közé számított, időközben nem csak a divat kihagyhatatlan szereplőjévé vált, hanem sok helyütt már bejutott a legjobban keresett márkák közé.

Az alapító Sándor Szandra és társa, Baldaszti Péter ügyvezető már számos luxusárut forgalmazó céget, mint a Mytheresa, a Net-A-Porter, a Selfridges és legújabban a KaDeWe-t is meggyőzték vajpuhaságú, vegán bőrből készült darabjaikkal. Őszre az olyan klasszikus Nanushka modellek mellett, mint a tejeskávé színű, utility (munkaruházati) stílusú bőr kezeslábas, szexi szűk, pólógalléros, őszibarack színű virágmintás jersey ruhákat is kínálnak, valamint rózsaszín, egész felületén strukturált mintás kötött modelleket. A korábbiakhoz hasonlóan mindent európai gyártásból.

(TextilWirtschaft)

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .