Business

NEMZETKÖZI SZAKVÁSÁROK – 49. hét

A februári ILM foglalása 85%-os

ILM-2022-osz
©Laura Brichta, ILM

Eddig 260 kiállító jelentkezett, eszerint az ILM bőráru vásár területének, amelyet idén tavasszal először februárban rendeznek meg, 85%-a már foglalt.

Neonyt: Párizsi premier

Düsseldorfban az Igedo Exhibitions 2023. január 28. és 30. között rendezi meg először a Böhler telephelyén A Neonyt szakvásárt. A Messe Frankfurt megtalálta első nemzetközi partnerét, a jövőben a vásárszervező WSN Développement a Who’s Next kiállítással párhuzamosan a Neonyt divatvásárt évente kétszer Párizsban is meg fogják rendezni, párhuzamosan a Who’s Next rendezvénnyel.  A Szajna-parti kiállítás a düsseldorfi első licencelt rendezvény premierjét is megelőzi, a Neonyt Preview rendezvényre 2023. január 21-23. között kerül sor Párizsban.

Texworld Evolution

texworld-2022-divatmarketing
Texworld

A 2023. februári Texworld Evolution Paris (2023. február 6-8., Parc des Expositions de Paris-Le-Bourget), ígéretes kilátásokkal kecsegtet: a várhatóan 750 kiállítócéggel a foglalások összességében már elérték a 2019. februári járvány előtti szint 70%-át. A Texworld Evolution Paris februári rendezvénye várhatóan megközelíti a válság előtti szintet. Ez a három nap lehetőséget kínál a látogatóknak, hogy három évnyi instabilitás után újra megismerkedjenek a nagy ázsiai országok szövőinek, hímzőinek és ruhagyártóinak kínálatával. Török, koreai és tajvani gyártók erős jelenléte várható: 750 vállalat mintegy 20 országból. A szövetgyártók kínálatát több mint 200 kínai vállalat, valamint számos tajvani beszállító fizikai jelenléte jellemzi, Indonézia is jelen lesz. Thaiföld kivételes termékeket mutat be, például a Mastex cég fenséges hímzéseit és csipkéit, és mintegy 50 koreai cég jelenléte várható a Koreai Textilipari Szövetség (KOFOTI) által szervezett pavilon égisze alatt. Több mint 50 indiai hímző és szövő kínál majd kézzel készített termékeket, és a Texworld Elite szektorban első alkalommal lesz jelen a GBTL cég kiváló minőségű drapériáival. Törökország közel 110 vállalatot hoz, amelyek többsége az Isztambuli Kereskedelmi Kamara (ITO) által támogatott nemzeti pavilonban gyűlik össze.

PURE LONDON: PURE EDGE 2023 FEBRUÁRJÁBAN

Pure-london-divatmarketing
Innocent Clothing Ltd

A Pure London, az Egyesült Királyság vezető divatvásári eseménye (2023. február 12-14. között)  izgalmas új célpontot mutat be, a Pure Edge-et, amely a visszatérő GEN Z-hez csatlakozik, kiegészítve azt. A Pure Edge arra ösztönzi a látogatókat, hogy lépjenek kapcsolatba a következő generációval, akik a világ minden tájáról származó alternatív életstílusú kollekciókkal jelennek meg. Befogadás és  sokszínűség, olyan innovatív, kreatív kollekciókat kínálva, amelyek színt, önbizalmat és kreativitást sugároznak. Számos úttörő tervező mutatja be legújabb kollekcióit. A brit márka, az Innocent a világ minden táján azoknak készít kollekciókat, akik gyűlölik a hétköznapiságot. Sötét, mégis játékos kollekciójukkal, amely a PVC, a műszőrme, a csatok, a csipkebetétek és az egyedi szabásvonalak felfedezésével feszegeti a társadalom által extrémnek tartott ruhák határait.  A Barcelonában tervezett, színpadias Costurero Real kollekció a kreativitás és a divat kalandja. A fantasy jelmezek és a mese ihlette divat keveréke, a kézzel készített, statement darabok a természetre és a fikcióra utalnak, egyedi anyagokkal és egyedi dizájnnal. A The House of Foxy vintage ihletésű ruhakollekció, amely a klasszikus 20. századi ruhákból merít ihletet.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .