Business

Nemzetközi szakvásári hírek, 26. hét

Inside Italy: Pitti vs. Milánó – a mérleg nyelve

TW PODCAST 
A múlt héten minden szem Olaszországra szegeződött. Először Firenzébe, a Pitti Uomo férfiruhavásárra zarándokolt a szakma, majd Milánó következett. A TW Italy és a luxus tudósítója, Tobias Bayer a TW Podcastban a TW szerkesztőjének, Charlotte Schnitzspahnnak számol be a két olasz divatfellegvárból a legjobb eseményekről és bemutatókról, a legizgalmasabb beszédtémákról és a legfontosabb trendekről. ” TOVÁBB

FASHN ROOMS és Neonyt

A sikeres januári közös rajt után a FASHN ROOMS és a Neonyt Düsseldorf július 22. és 24. között másodszor nyitja meg kapuit az Areal Böhlerben. Több mint 300 márka teszi az IGEDO EXHIBITIONS által szervezett két B2B vásárt az egyik legjelentősebb rendelési eseménnyé, amely a koncepció és a hozzáállás révén döntő lépést jelent az innovatív, fenntartható és tisztességes textil- és divatgazdaság felé vezető úton. Néhány kiemelt esemény:

  • START-UP TERÜLET – a FASHN ROOMS és a Neonyt Düsseldorf újdonsága a Start-up Area, amely kifejezetten az innovatív márkák, tehetséges tervezők és divatvállalkozók számára kialakított platform. Itt olyan cégek lesznek, amelyek legfeljebb öt éve vannak jelen a piacon.
  • THE STAGE – a nagyszínpad az „Alte Schmiedehalle”-ban, ahol a reggeli beszélgetésekkel kezdődik minden új vásári nap, idén egy abszolút csúcsponttal: Marc Ramelow (a Gustav Ramelow KG ügyvezető partnerével – az 1872 óta fennálló cég és 8 fióktelepének történetéről beszélget Anja Probe, a TextilWirtschaft újságírója. A VDMD itt adja át először a Green Product Awards Fashion és a Mode.Mut.Mann díjat.
  • PREPEEK – a Neonyt kis, exkluzív színpada. Itt különböző előadások és panelek zajlanak majd.

TEXWORLD – Fókuszban a fenntarthatóság

Apparel Sourcing Paris, Avantex Paris, Leatherworld Paris, Texworld Paris 
A párizsi Porte de Versailles-ban bemutatott „Après vous”, a 2024-2025-ös őszi-téli szezon trendkönyve megtalálható július 3-5. között a párizsi Texworld Evolution kiállításon. 
Inspirációs források a 2024-2025-ös kollekciókhoz: A négy téma, amely ezt az új trendkönyvet strukturálja, a kreatív, művészeti, gazdasági és társadalmi területeken észlelt jelek elemzésén alapul, mindezeket a területeket vizsgálja. In Memoriam – Ez a téma az élők által hátrahagyott nyomokat idézi. www.texworld-paris.fr.messefrankfurt.com

IFCO – Isztambul Fashion Connection

2023.augusztus 9-11. között

A 4. IFCO – Istanbul Fashion Connection több mint 400 kiállítóval az Istanbul Expo Center 6 csarnokában kerül megrendezésre. 30 000 látogatót várnak több mint 100 országból. A  divatvásárát az ITKIB Fairs, az Istanbul Apparel Exporter’s Association leányvállalata, a török divat- és ruhaipar ernyőszervezete szervezi. Az IFCO a globális divatipar fontos nemzetközi platformjává vált. A ruházati és divatipar termékcsoportjaiból mintegy 400 kiállítót tömörít egy fedél alá, hat jól áttekinthető csarnokban: női ruházat, férfi ruházat, gyermekruházat, farmer, sportruházat, estélyi és alkalmi ruházat, menyasszonyi ruházat, fehérnemű, harisnya, bőr és szőrme, cipő és kiegészítők. A vásáron a stílusok és trendek széles skáláját mutatják be. 
Isztambul Fashion Connection: 2023. augusztus 9-11., Texhibition Istanbul: szeptember,13.-15., 2023. További információ: www.ifco.com.tr

PREMIUM és SEEK

A következő generáció legizgalmasabb tehetségeivel július 11-én és 12-én a PREMIUM és a SEEK rendezvényen Berlinben találkozhatnak, az élő kreativitás, az új trendek, a fenntartható életmód és az egyedi (utcai) stílusok helyszínén. Profitáljon a két hatékony, felejthetetlen és inspiráló napból, amely tele van kapcsolatépítési lehetőségekkel, nyári partival, a legfontosabb divat- és szépségtrendekkel, technológiai és fenntarthatósági innovációkkal. Vad és csodálatos lesz! https://visit.premium-group.com/de/

Közel 1300 kiállító lesz Párizsban a Première Vision Szakvásáron júliusban!

A Première Vision Paris minden egyes új rendezvénye lehetőséget ad a látogatóknak arra, hogy felfedezzék és megismerjék a jövő beszállítóit. Július 4. és 6. között a Paris Nord Villepinte-ben közel 1300 kiállító gyűlik össze a kiállítás 4 csarnokában: Fabrics, Smart Creation, Leather, Accessories, Manufacturing, Designs, Yarns et Manufacturing Leather. 
Júliusban a kiállítás a világ minden tájáról várja a szövetek, bőrök, fonalak, kiegészítők és ruházati szakembereket. 46 nemzetiség képviselteti magát, közülük 23% olasz, 16% török, 12% kínai, 12% francia, 5% portugál, 4% spanyol, 4% koreai, 3% japán, 2,5% indiai és 2,5% angol kiállító.

Ismét találkozott a világ az Expo Riva Schuh & Gardabags Szakvásáron

expo-riva-schu-gardabags-2023-juni

Közel 9000 látogató (+12,5% 2022 júniusához képest – 80 százalékuk Európából), jelentős növekedéssel Spanyolországból és Németországból, valamint Ázsiából erős visszatérést tapasztaltak, így összesen 103 ország képviseltette magát a vásáron. Egy nagyon sikeres rendezvény volt, amelyet 26 szakmai esemény koronázott meg, köztük a CIFA-val együttműködésben megrendezett fontos nemzetközi csúcstalálkozó, a Market Focuses és az Innovation Village Retail. A következő, 100. Expo Riva Schuh & Gardabags 2024.  január 13-16. között lesz.

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .