Divat

Néhány meghatározó név a nemzetközi divatvilágból

textilwirtschaft-nagy-designerek-divatmarketing
Kép: Prada, fotó: Martin Veit

Meghatározzák az irányt, indítják a trendeket. A kereskedelmi kollekciók a tőlük származó alapokra épülnek. A névsor nem tökéletes, állandóan változik. Új nevek jelennek meg, és néhányan eltűnnek. 

A GUCCI színpompás felületeket mutat. Alessandro Michele tervező a szerénységet és a retro jelleget házasítja az extrém dekorációval és a sportos részletekkel.

A PRADA is merész társításokon dolgozik, elsősorban a minták világában. Miuccia Prada évtizedek óta erről híres. Aktuálisan a stilizált virágokkal megelevenített hatvanas évek találkozik a vidám színű kockás mintákkal. Marabu tollak ékesítik a nyakvonalat, a kézelőt és a bustier felsőket.

DOLCE & GABBANA

A két tervező a pompát és a szícíliai életérzést képviseli. Sok fekete csipke, sok arany, Szűz Mária miniatűrök és szalagok. Kiegészítésként hiperrealisztikus tészta-, rózsa- és koktélospohár nyomatok.

A FENDI hangsúlyos csíkokkal és volumennel jelentkezik, nőies interpretációban.

A VETEMENTS erős ellenpólust képez. Ez a Demna Gvasalia által és körül szerveződő tervezői kooperáció a streetwear look, extrém sziluettek és grunge hangulat által provokál. Figyelem, egyre népszerűbb!

(TextilWirtschaft Season)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .