Business

Márka nagykövetet kap a Tamaris Heart & Sohle

REKLÁMKAMPÁNY

Anja Probe/ TextilWirtschaft

A Tamaris Heart & Sohle márka nagykövetet kap a 2018/19 őszi-téli szezonra: Nazan Eckes lesz az  óriási reklámkampány főszereplője.

A Wortmann-csoporthoz tartozó márka Heart & Sohle kollekciójában egyszerű megjelenésű, apró – pl. a bordó színű lakkozott talpon arany szívecske – díszítéssel ellátott magas sarkú modelleket kínál.

A Tamaris Heart & Sohle modellek a magas sarokmegoldást kényelemmel párosítják.

Tamaris

Nazan Eckes a német RTL számos műsorából ismert: Explosiv, Deutschland sucht ein Superstar, Let’s Dance (Szombat esti láz), Das Supertalent. A cipőmárka szerint ő testesíti meg a Tamaris Heart & Sohle termékei által megcélzott vásárlót: „Feleség, szerető anya és emellett szakmai céljaitól sem hagyja magát eltántorítani. Szimpatikus, inspiráló személyiség és tökéletesen megjeleníti a Tamaris Heart & Sohle életérzést”, nyilatkozta a döntés hátteréről Linda Dreimann, a Tamaris marketingvezérkarának tagja. 

Nazan Eckes ősztől dolgozik a Tamarisnak

2018 szeptember közepén indul a számos médiát érintő kampány, amely széles körben jelentet meg majd reklámokat a közösségi médiában valamint a nyomtatott sajtóban és a kapcsolódó online oldalakon is. Ezenkívül Nazan Eckes szerepel a Tamaris Kundenmagazin és a Tamaris online shop digitális újságjának címlapján is, amelyekben több oldalas riportot olvashatnak vele. A kampány elemeivel az üzletekben és a shop-in-shop egységekben is találkoznak majd a vásárlók.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás