Divat

Természetes alapanyagok, őszi színek a NAVONA kollekcióban

UK-Central Europe Business Summit™ – Navona bemutatóval

Képek: NAVONA fashion

A közelmúltban rendezték meg az első UK-Central Europe Business Summit™ üzleti hybrid konferenciát a magyar, angol és közép-európai cégek kapcsolatépítése céljából a Vision Hotelben.

A NAVONA Fashion, mint az esemény egyik kiemelt partnere közel 100 fős közönség előtt mutatta be 2020/FW őszi-téli és 2021 tavaszi kollekcióját. 
A modellek összesen 28 öltözetet mutattak be a 2020. őszi-téli kollekcióból. A bemutatott öltözetek természetes alapanyagokból (gyapjú, pamut, selyem, viszkóz, növényi cserzésű bőr) készültek, melyeket az ősz színei inspiráltak: burgundi, mustársárga, mohazöld, vörösbarna, grafitszürke. A NAVONA ruhákban az utcai városi elegancia jelent meg. 

A NAVONA NŐ könnyed, sikkes és ellenállhatatlan, Őnekik álmodom a ruhákat. 

mondta Megla Rózsa NAVONA Fashion tulajdonos, divattervező.

A modellek után meglepetésként az esemény szponzorai és meghívott VIP vendégei közül is felvonultak néhányan a kifutón, köztük pl. az Expedit Nodum Kft. ügyvezetője Dr. Némedi Erzsébet, a Borecet Kft. ügyvezetője, valamint Carla Galli is, ezzel is példázva, hogy a Navona ruhák kortól és testalkattól függetlenül minden nőnek jól állnak. 
Végül a modellek 14 öltözetet mutattak be a 2021. tavaszi-nyári kollekcióból.  

A bőrkesztyűket az 1861 Kesztyű Manufaktúra Pécs biztosította, a szemüvegeket a Finest Group. Az olasz La Matta és Coco Song keretek briliáns kiegészítői voltak a divatbemutatónak. A legújabb trendeknek megfelelő mobiltelefonokat és a ruhákhoz extra színekben is illeszkedő telefonos kiegészítőket a Mobilakciók Webáruház biztosította.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .