Divat

Nadia Nadim a H&M Move-hoz igazolt

 Nadia-Nadim-H-&-M-Move-zlatan-divatmarketing

A legfrissebb átigazolási hírek szerint a H&M Move leigazolta a női labdarúgás egyik legjobb játékosát, Nadia Nadimot. Pályafutásának útja egy inspiráló történet, amely akkor kezdődött, amikor gyermekként menekülni kényszerült Afganisztánból. A menekültstátuszból nemzetközi futballsztárrá vált, több mint 100 mérkőzést játszott a dán válogatottban, ezenkívül Nadia kilenc nyelven beszél és orvosi diplomát is szerzett. 
Nadia ma a Racing Louisville FC profi labdarúgócsapatában játszik az Egyesült Államok Nemzeti Női Labdarúgó Ligájában.

Szeretnék segíteni abban, hogy a gyerekek, különösen a fiatal lányok, kedvet kapjanak a játékhoz. Ezért igazoltam a H&M Move-hoz, mivel személyesen hiszek a küldetésükben

– mondja Nadia Nadim.

Zlatan Ibrahimović labdarúgó-legenda üdvözölte Nadiat a H&M Move csapatában. Az első meccsén, a H&M Move színeiben, Nadia egy az egy elleni csatában vesz részt Zlatannal, de nem minden az, aminek látszik. A két focista kemény, de szórakoztató versenyben vesz részt, mindketten úgy mozognak, ahogy a világ még soha nem látta őket, az akcióról pedig Guy Mowbray vendég futballkommentátor számol be.

Nadia és Zlatan is a H&M Move új, testre simuló, varrás nélküli kollekciójában láthatók, amely még erőteljesebbé teszi a megjelenésüket. Nadia egy kötött struktúrájú, varrás nélküli kezeslábast visel, amely lehetővé teszi számára a könnyed mozgást, míg Zlatan egy varrás nélküli trikóban és egy férfi sportnadrágban jelenik meg.

Diana Amini: „Izgatottan üdvözöljük Nadiát a küldetésünkben, hogy bemutassuk, milyen sok előnnyel jár a mozgás egyénként, közösségként vagy csapatként. A mozgás képes egyesíteni az embereket és a közösségeket, valamint lehetőséget teremt váratlan kapcsolatokra és együttműködésekre, mint például Zlatan és Nadia összefogására.” - mondta Diana.

A kampányról itt olvashatsz!

(H&M-Hennes&Mauitz Kft.)

 

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .