Business

Modellek, jótékonyság, segítő találkozások

Elindult a VM Caring Days!

A kifutókon elérhető sikerekről álmodó modellek már tizennégy – tizenöt évesen kezdik megismerni a divat világát. A VM Modellügynökség a karrierépítés mellett fontosnak tartja a jelentkezők személyiségfejlesztését, a pozitív mintaadást is. Ezért indította el a közelmúltban a VM jótékonysági programot, amely egy havi rendszerességgel megtartott karitatív csapatépítő találkozó lesz. Iskolákban, óvodákban, idősek otthonában és állatmenhelyeken is szeretnének segíteni. Októberben a Noé állatotthonba hívták a fiatalokat. 

A Noé Állatotthon Alapítvány Budapest legnagyobb állatotthonaként 1992 óta végzi a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok mentését. Majdnem 8 hektáros állatmenhelyükön jelenleg mintegy ezer kutya, cica, malac, kecske, juh, strucc, nyuszi, tengerimalac, csirke, kacsa, liba, páva, vaddisznó, mosómedve, ormányos medve, borz, ló, póni, szamár, láma, díszmadár, galamb, varjú, teknős és szarvasmarha lakik átmenetileg vagy akár véglegesen. Ide várta a VM október 20-án  mindazokat, akik a divatmodellekkel együtt segíteni szeretnének.

A VM Model 2006-ban jött létre, hogy kivételes tehetségeknek nemzetközi kapcsolatain keresztül divatmodell karriert építsen, kifejezetten csak a legmagasabb szinten is eladható modellekkel és ügynökségekkel foglalkozva. 
Az elmúlt években olyan topmodelleket sikerült felépítenünk, mint a 2014-ben a Glamour Women of the Year-en az ÉV MODELL-jének választott Kondás Kata, a DIOR/Valentino és Dolce&Gabbana modell Sáfrán Bogi, a 2016-os Saint Laurent exclusive Drenyovszki Anett, vagy a 2017-es év nagy szenzációja, az élete első szezonján rögtön a Burberry kifutóján debütált és azóta többek között Christian Dior, Jil Sander es John Galliano kifutóján végigvonult – és mindössze 16 éves- Szilágyi Csepi.   
A legfrissebb sikertörténet az idén februárban szintén élete első szezonján 16 évesen berobbanó Nagy Eveliné, aki olyan divatházak kifutóin szerepelt, mint Givenchy, DIOR, Valentino, Dolce&Gabbana, Mulberry, vagy Miu Miu. Azóta a világ legrangosabb modellportálja, az amerikai Models.com beválasztotta a VILÁG 10 legsikeresebb új arca közé az idei szezonban. Vele fotózták a DIOR, a COACH és a CELINE legújabb világkampányait is.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás