H&M-HOME-PANTONE-2023

Divat

Minden színben

A H&M HOME és a Pantone EGYÜTTMŰKÖDÉSE

Julia Schygulla/ TextilWirtschaft Trend

A Pantone és a H&M összefogott, és a H&M négy kiválasztott Pantone-színt tartalmazó otthoni kollekciót dobott piacra. A „Calm & Soothing” és az „Energy & Joy”színvilág találkozása.

A kollaborációk megszokottak a nagy divatcégek között, időnként a divatiparon kívüli cégek között is létrejön együttműködés. Ez lehetett az oka annak, hogy a H&M a Pantone színtudását vette igénybe legújabb otthoni kollekciójának kialakításánál.

Új együttműködés: H&M Home X Pantone

1/10- H&M

kép 1 / 10

A kollekció két színösszeállításban készül. A „Calm & Soothing” egy füstös világoskék és egy púderes zsályazöld színt ötvöz, egy nyugodt és pihentető belső teret jellemez. Az „Energy & Joy” a rozé és az élénkpiros árnyalat kombinációja, célja, hogy élénkítő, vidám hatást fejtsen ki.

Mindkét színvilághoz a megfelelő árnyalatokban párnahuzatokat, vázákat, gyertyákat, tálcát és különböző bútorokat terveztek. A második színvilág a Pantone 2023-as év színéhez, a Magentára emlékeztet, legalábbis a színek kisugárzásának hatásában. A kollekció online és a kiválasztott üzletekben január 26-tól kapható.

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .