Divat

A MINTÁK ÉS KELMÉK BŐSÉGE CSAKNEM VÉGTELEN – Női ruházati trend 2018. ŐSZ

Minden megengedett, ami tetszik 

Ez érkezik most az üzletekbe

 Lássuk az anyagokat!

TextilWirtschaft 

A nyár még csak most kezd tombolni, de az őszre szánt termékek már készen vannak. A vásárlókra továbbra is a különleges kialakítású darabok teszik a legnagyobb hatást. Ebben a szezonban a hölgyek mutatós megjelenését főleg a pompás alapanyagok biztosítják. A szövött és a nyomott 1.mintákat újmódon kombinálják egymással.

A divatban járatos vásárlók számára a különféle minták együttes alkalmazása kiváló játéklehetőséget biztosít. Jacquard minták csíkokkal, virágok kockákkal, grafikai megoldások állatfigurákkal – a fantázia nem ismer határokat.

Minden megengedett, ami tetszik, ez a jelszó. Az óvatosabb hölgyek a mintás darabot inkább egyszínűvel viseljék. Ez a biztos megoldás. 

Az idei szezonban az anyagok magukért beszélnek. Bársony, műszőrme és puha, szőrös kötött kelmék gondoskodnak a kellemes tapintásról, az állat- és virágminták, csipkék pedig a vidám hangulatról. Ne felejtkezzünk el a fémes, bevont és lakkozott anyagokról sem. A minták és kelmék bősége csaknem végtelen, ami segít egyedivé tenni az egyes darabokat. Ily módon valódi többletérték nyerhető. A legfontosabb anyagirányzatok:

Gazdag sokféleség

 

Nadrágok, amelyek történeteket mesélnek…. bőven van belőlük. Lehet nyomott mintás vagy jacquard. Szaténból vagy bársonyból. Virág- vagy absztrakt mintás.

Fémesen csillogó

 

Ezüst, arany, réz – a fémes árnyalatok komoly szerepet kapnak a divatban. Finom diszkófény bevonat.

Bizarr

 

Gazdag díszítésű és csillogó – ebben a jacquardok a legjobbak.  Szőrös vagy matt darabokkal is viselhetők. Az anyagok együtt izgalmas hatást keltenek.

Sokféle

 

A fémes hatású anyaghoz oroszlánmintás vagy kötött kelmét párosítanak. Drága anyagok, ferdén illesztett színkombinációk és mégis laza megjelenés.

Minimál

 

Apró minták, nagy hatás. Minimáldesign és kord anyag – egyedi stílust eredményez.

Állati

 

Oroszlán és kígyó, újfajta megjelenítés: Csíkokkal és flitterekkel kombinálva nagyon hatásos.

Lakkozott

 

Már lejárt a lakktól való irtózás ideje. Most találkozik a hagyomány és a technika. A lakkozott kockás minta felülmúlhatatlan páros.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás