mol-campus-divatmarketing

Blog

Megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a MOL Campus

  • Április 21-től a nagyközönség számára is látogathatóak a MOL Campus, a MOL-csoport új budapesti székházának nyilvános terei
  • Az érdeklődők a molcampus.hu-n tudnak jegyet váltani a Dunára és a fővárosra páratlan kilátást nyújtó, 29. emeleti panorámateraszra, mely a földszinti interaktív látogatóközpontból egy egyedi üveglifttel érhető el
  • A régió meghatározó energiavállalataként a MOL tudatosan törekszik a jövő tehetségeinek felkutatására és támogatására, ezért a nulladik napon 100, Budapesten tanuló egyetemistát látott vendégül a MOL Campusban Bacsa György, a MOL Magyarország ügyvezető igazgatója

Immáron a nyilvánosság számára is megnyílt a MOL-csoport új, budapesti székházának látogatóközpontja, illetve az épület legfelső szintjén található panorámaterasz. Az érdeklődők az interaktív látogatóközpontban exkluzív részleteket ismerhetnek meg a fenntarthatóság jegyében épült, nemrég átadott MOL Campusról, valamint egy panorámás lifttel érhetik el a 29. emeleten, 120 méter magasan lévő kilátóteret.

A vállalatcsoport elkötelezett a jövő tehetségeinek felkutatása és támogatása mellett a nulladik napon 100 Budapesten tanuló egyetemistának adatott meg a lehetőség, hogy ellátogathasson a MOL Campusba.

mol-campus-latogathatoA MOL-csoport új székháza egyben szimbóluma is a vállalatcsoport stratégiájának, amely a kelet-közép-európai energiaszektor egyik meghatározó szereplőjeként elsőként hirdette meg fenntarthatósági transzformációját. A MOL Campus ötvözi a leginnovatívabb építészeti megoldásokat, valamint kialakítását tekintve egy modern, az itt dolgozók igényeit magas szinten kiszolgálni képes, a jövő generációjának is vonzó munkahely. Ezen felül megfelel a legmagasabb szintű globális fenntarthatósági sztenderdeknek, és magyar épületként elsőként nyerte el egyszerre a BREEAM Excellent és a LEED Platinum minősítéseket. Ezt hivatott részletesebben, interaktív eszközökkel bemutatni a most megnyíló látogatóközpont. A MOL-nak emellett fontos, hogy a vállalati központja vissza is adjon valamit a városnak, ahová épült, ezért a látogatóközpont ingyenesen tekinthető meg, a kilátóteraszra pedig online, a www.molcampus.hu oldalon megváltható jegyek érvényesek. Innen egy teljesen új perspektívából csodálható meg Budapest és a Duna páratlan látképe. 
A kapuit most megnyitó MOL Campus látogatóközpont elsőként 100 Budapesten tanuló egyetemistával népesült be, akiket személyesen dr. Bacsa György, a MOL Magyarország ügyvezetője igazgatója fogadott, illetve tartott nekik egy rövid előadást az energiaszektor jelenéről, kihívásairól, valamint arról a fenntartható jövőképről, amelyért a MOL is dolgozik. Előadásában kitért a tradicionális, nagy energiavállalatok szerepére az energiaátmenetben, de hangsúlyozta, hogy a siker csak egy elemét adhatják.

„Az energiaipar sikeres transzformációja elképzelhetetlen ellátásbiztonság nélkül, ezért a zöld átmenetben a fosszilis energiának is kiemelt szerep jut: az áramtermelés mellett az alacsony karbonlábnyomú üzemanyagok és a fejlett vegyipari termékek gyártásához is szükség van rá.  Emellett fontos az is, hogy minden iparág felismerje a saját szerepét, és fenntarthatóvá váljon a szállítmányozás, a repülés, az autógyártás, vagy éppen az építőipar is. A MOL komolyan veszi a felelősségét, amelyet új székházunk, Magyarország egyik legzöldebb vállalati központja is szimbolizál. A MOL Campus egy felhívás minden, a jövő iránt felelősséget érző fiatalnak, hogy csatlakozzon hozzánk és dolgozzon velünk egy fenntartható jövő építésén.” – mondta dr. Bacsa György, a MOL Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az előadást követően az egyetemisták a kérdéseiket is feltehették, majd megtekintették a látogatóközpontot és a kilátóteraszt.

A MOL Campus látogatóközpontjával és a kilátóterasszal kapcsolatos minden információ, beleértve a jegyvásárlást is, a www.molcampus.hu oldalon érhető el. A felnőttjegy ára 2900 forint, 6 éves kor alatti gyermekeknek és kerekesszékkel érkezőknek ingyenes a belépés. Diákoknak, 60 év felettieknek, családoknak, valamin csoportos látogatás esetén is kedvezményt biztosítanak. A jegyet a helyszínen nem, kizárólag online lehet megvásárolni a www.molcampus.hu oldalon.

(MOL)

 

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .