Divat

Megérkezett a Women’secret legújabb kollekciója

Virágos minták, lágy tapintású anyagok és bodyk minden mennyiségben. Letisztult, komfortos darabokkal érkezett meg a Women’secret kora őszi kollekciója, amelyben elegáns és sokoldalú darabok egyaránt találhatók felkészülve a romantikus, indián nyári időszakra.

Women’secret

Trendi virágok

Éljenek a minták! A Women’secret szofisztikált, rózsaszín és fekete tónusú fehérneműket mutat be, különböző méretű virágmintákkal. A lenge, lágy esésű szövetekből készült darabok tökéletes megjelenést biztosítanak a nap bármely szakaszában. Újdonságként a márka az idei ősz egyik legtrendibb darabjával rukkol elő, a bő ujjú boleróval, amely tökéletesen

Womens secret

Divatos gobelin

Bodyk minden mennyiségben. Megérkezett a könnyed, elegáns és kényelmes felsőrészek széles választéka, amelyeket a selymes szövetek, a fényes részletek és az Indiana virágminták tesznek még különlegesebbé. A bodyk a legfontosabb elemei az új kínálatnak: ezek a sokoldalú darabok biztosítják a letisztult, tökéletes kinézetet a hétköznapokban. A szezon legdivatosabb darabjai közé tartoznak a márka maszkulin szabású, tégla, fehér, zöld és kék tónusú, gombolható és zsebes ingjei, valamint a változatos mintázatú kimonói.

Womans secret

LÁGY TAPINTÁS

Érezd a kényelmet. Az intenzív nyári strandolás és baráti vacsorák után itt az ideje az otthoni kikapcsolódásnak! Megérkeztek az évszak legkomfortosabb ruhadarabjai: a Women’secret állatmintás kollekciója tökéletes otthoni kényelmet és eleganciát kínál. A márka rövid és hosszú pizsamákat, rózsaszín és szürke árnyalatú hálóruhákat vonultat fel, sok-sok csipkével díszítve.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás