Divat

Marie Claire Fashion Days: Mádai Vivien NUBU look-ban

Fotó: Dombóvári Judit

Mádai Vivien műsorvezetőként kaotikus életet él, ruhatára azonban, mintegy ellenpólusként letisztult, minimalista darabokból áll. Stílusából november 3-án ad ízelítőt, NUBU look-ban áll kifutóra a tízéves Marie Claire Fashion Days szakmai estjén. 

10.Marie Claire Fashion Days

  • 2018.november 3-4.
  • Millenáris Park „B” épület

Vivien igazi Nubu-rajongó, ruhatárának jelentős részét a márka darabjai alkotják. „Nagyon örülök, hogy most ebben a formában is lehetőségem nyílik együtt dolgozni a NUBU-val, ugyanis régóta nagy szerelem fűz a márkához, Garam Jucival pedig jó barátságban vagyunk. Amikor csak tudom, támogatom a magyar divatot és fontosnak tartom, hogy felhívjuk a figyelmet a hazai, tehetséges tervezőinkre. Mivel alapvetően nagyon kaotikus az életem, a hétköznapokban a minimalista, letisztult vonalvezetésű ruhákat kedvelem, ami a NUBU ismérve. Használ ugyan színeket, de nem viszi túlzásba, azok az árnyalatok jelennek meg a márka kollekcióiban, amik hozzám is közel állnak: a monokróm színek és a bézs” – mesél stílusáról a műsorvezető.

A NUBU az előző években a NUDE by NUBU fiataloknak szóló almárkáját ismertette meg a közönséggel. 

IDÉN A NUBU FŐVONALA JELENIK MEG A 2019-ES TAVASZI-NYÁRI KOLLEKCIÓ DARABJAIN

A kollekciónk két részből tevődik össze, az egyik egy sportosabb vonalat képvisel, sportruházatként is hordható darabokból áll, míg a másikat a japán minimalizmus jellemzi. A két stílust mégis összefűzi egy gondolat, a zen állapot. A zen filozófiából inspirálódtunk, melynek egyik üzenete, hogy törődj a testeddel. Ezt a gondolatiságot a jógán keresztül próbáltuk megeleveníteni, erre reflektál a sportuházat is. A kollekció másik része, a japán minimalizmus az aszimmetriában, kompozíciókban, a letisztultságban nyert teret, egyfajta vizuális beteljesítéssel értük el a zent. Ehhez kapcsolódik még egy hozzáadott felvetés, miszerint a zen olyan állapot, amikor jól vagy és ha ezeket a ruhákat viseljük, akkor jól fogjuk érezni magunkat. Mindig a harmóniára törekszünk, ami nem csak minket jellemez, hanem a kollekciónkat is” – mutatja be a 2019-es tavaszi-nyári kollekció legfőbb jellemzőit Kovács Adél, a NUBU egyik tervezője.

„Mádai Vivient nagyon régóta ismerem, jó barátságban vagyunk. Örülök, hogy ő vezeti majd fel a legújabb kollekciónkat a Marie Claire Fashion Days kifutóján, hiszen szereti és viseli is a márka darabjait. A NUBU leginkább az ő korosztályának szól, annak ellenére, hogy többnyire kortalan ruhákat készítünk, az egészen fiatalostól haladunk az idősebb korosztály felé, akik érettségükkel kitűnő viselői a NUBU-nak. Vivien a köztes korosztályt, a 20-as éveik végén járó, tündöklő nőt képviseli, általa is szeretnénk még több korabeli nőt megismertetni a NUBU életérzéssel. Mivel minden ruhánk jól áll neki, nem lesz nehéz dolgunk megtalálni számára a tökéletes kifutós darabot” – teszi hozzá Garam Juci.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás 

Szóljon hozzá

Oldal tetejére