Business

Március 11-12-én új helyszínen lesz a cipőkiállítás!

A hagyományos, évente két alkalommal megrendezésre kerülő cipőkiállítás idén március 11-12-én várja a szakma képviselőit, a kis- és nagykereskedőket. A tavaszi kiállítás több szempontból is megújult. Erről kérdeztük Gerebics Zoltánt, a rendezvény szervezőjét:

Valóban, az elmúlt több, mint negyedszázad alatt a kiállítás közismertté és közkedveltté vált a cipőgyártók és -kereskedők körében, ahol a magyar gyártók mellett jelentős európai márkák és azok hazai képviselői vesznek részt. 
A megújulásra több szempontból is szükség volt, hiszen a korábbi helyszín szűkössége, parkolási nehézségei, helyszíni szolgáltatásai már nem tudták maradéktalanul kielégíteni a kiállítói igényeket. 
Az elmúlt évek kiállításszervezési tapasztalatait felhasználva, a kiállítók véleményére alapozva, a budaörsi Fusion Élmény- és Rendezvényközpontot választottuk az esemény új helyszínéül. Mindeközben a részvételi díjakat 10%-kal mérsékeltük. A helyszín tágassága okán itt adottak a lehetőségek a kiállítás növekedéséhez, hiszen a 2300 nm-es földszinti rendezvénycsarnok mellett az emeleti, 1300 nm-es galéria is a kiállítók rendelkezésére áll.

 • A 300 parkolóhely már nem csak a kiállítókat, hanem a látogatókat is várja.

 • A cipők mellett a bőráruknak, táskáknak is hangsúlyos szerepet szánunk a jövőben, ezért a rendezvény 2018-tól a Nemzetközi Bőr- és Cipőipari Szakmai Kiállítás nevet viseli.
 • Szeretettel várjuk a ruhás kiskereskedőket is, akik fontolgatják, hogy cipővel, bőráruval is bővítik kínálatukat, vagy egyszerűen csak szeretnének tájékozódni az őszi cipődivatról!
 • A Bőr- és Cipőipari Egyesüléssel évek óta tartó kitűnő szakmai kapcsolatot kibővítjük, a márciusi kiállításon már a Magyar Könnyűipari Szövetség is képviselteti magát.
 • A kiállítóknak és vendégeiknek vasárnap és hétfőn is melegkonyhai ebéddel tudunk szolgálni a helyszínen.
 • Egyúttal felélesztjük a korábban népszerű, vasárnap esti kiállítói vacsora hagyományát, ahol kötetlenül, terített asztal és finom vacsora mellett tudnak az első nap végén a kiállítók „szakmázni” és kicsit kikapcsolódni.
 • A rendezvénnyel kapcsolatos megnövekedett érdeklődést jelzi, hogy több kiállító is növelte standméretét, például az ara Shoes-Salamander, a Garko Kft., a Marco Tozzi, a Gabor, a Szamos, a Pikolinos, a Bugatti és az Alpina márkák
 • Új kiállítókat is üdvözölhetünk a kiállításon: az olasz PI és a lengyel Conhpol cégeket.
 • A kiállítás szervezését is újrarajzoltuk: a Divat és Marketing szaklappal együttműködve, már nem csak hirdetésünket helyezzük el a lapban, hanem a kiállítási katalógus is a márciusi kiadványban jelenik meg, és
 • a kiállítás előtti hónapban a kiállítás bannerje köszönti az érdeklődőket a szakújság honlapján.
 • Egyúttal elindult a kiállítás önálló honlapja is (http://cipokiallitas.hu/), mely hónapról hónapra gazdagodik tartalmakban.

A kiállítás szervezőjeként bízom benne, hogy az elmúlt hónapok újító szándékai kedvező fogadtatásra találnak mind a kiállítók, mind a látogatók körében, és a jövőben tovább tudjuk bővíteni e szakmai rendezvényt – zárta szavait Gerebics Zoltán.

(DM)