Divat

Magyar Formatervezési Díj pályázat 2023

Egyszerűsített benyújtási folyamattal hirdette meg az idei Magyar Formatervezési Díj pályázatot a Magyar Formatervezési Tanács.

A pályázat célja a magyar formatervezés teljesítményének bemutatása és népszerűsítése, a hazai formatervezés kiemelkedő alkotóinak elismerése, valamint a magyarországi termékek nemzetközi versenyképességének javítása a formatervezés eszközeivel. 
A Kulturális és Innovációs Miniszter – a Magyar Formatervezési Tanács (MFT) közreműködésével – immár 44. alkalommal hirdeti meg a Magyar Formatervezési Díj pályázatot. A legrangosabb hazai design elismerésre tervezők, gyártók, kereskedők és megrendelők pályázatát egyaránt várja az MFT. Pályázni az elmúlt három évben létrehozott termékekkel, szolgáltatásokkal lehet termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka kategóriában.

A pályázat beérkezésének határideje: 2023. május 2. éjfél

A pályázatokat elektronikusan lehet beküldeni az alábbi e-mailcímre: mfd@hipo.gov.hu

A részletes pályázati kiírás, a jelentkezési lap és az adatlap itt érhető el: https://www.sztnh.gov.hu/hu/hirek/mft/magyar-formatervezesi-dij-2023-palyazati-felhivas

Amennyiben az utóbbi három évben új terméket, szolgáltatást vezettek be, kérjük, nevezzék azt a díjra! Egyben kérem szíves segítő közreműködését abban, hogy a látókörébe eső tervezőművészek, vállalkozások figyelmébe ajánlja a pályázati lehetőséget, hogy minél szélesebb körhöz közvetlenül is eljuthasson felhívásunk.

(Magyar Formatervezési Tanács / Hungarian Design Council)

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .