Divat

Magyar Formatervezési Díj pályázat 2021

Felhívás

 A Magyar Formatervezési Díj pályázatot a járványügyi helyzet okán egyszerűsített benyújtási folyamattal hirdet meg a Magyar Formatervezési Tanács. A pályázat célja a magyar formatervezés teljesítményének bemutatása és népszerűsítése, a hazai formatervezés kiemelkedő alkotóinak elismerése, valamint a magyarországi termékek nemzetközi versenyképességének javítása a formatervezés eszközeivel.

Az Innovációs és Technológiai Miniszter – a Magyar Formatervezési Tanács (MFT) közreműködésével – immár 42. alkalommal hirdeti meg a Magyar Formatervezési Díj pályázatot. A legrangosabb hazai design elismerésre tervezők, gyártók, kereskedők és megrendelők pályázatát egyaránt várja az MFT. Pályázni az elmúlt három évben létrehozott termékekkel, szolgáltatásokkal lehet termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka kategóriában.

A pályázat beérkezésének határideje: 2021. április 30. éjfél

A jelen helyzetben a pályázatokat elegendő elektronikusan beküldeni az alábbi e-mailcímre: mfd@hipo.gov.hu

Amennyiben az utóbbi három évben új terméket, szolgáltatást vezettek be, kérjük, nevezzék azt a díjra!

A Magyar Formatervezési Díj pályázatáról további tájékoztatást a Magyar Formatervezési Tanács Irodája nyújt, kérem, keresse bizalommal Kohut-Jankó Anna kolléganőmet az anna.janko@hipo.gov.hu e-mailcímen.

A Pályázati Felhívás digitális változata: MFD2021_felhivas

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .