Divat

Magyar ékszermárka ázsiai bemutatkozását támogatja a Hungaria Pezsgő

A Hungaria Pezsgő – mely barterszponzorként évek óta elkötelezetten segíti a hazai divattervezőket – ezúttal tőkeinjekcióval járul hozzá egy magyar ékszermárka ázsiai piacon való bemutatkozásához. A Faludi G márka hivatalos meghívást kapott a KL Alta Moda nevű high fashion eseményre Kuala Lumpurba, ahol egyedüli magyar márkaként képviseli Magyarországot legújabb, Crystallogenesis kollekciójával.

Magyarországon egyedülálló partnerség jött létre a Hungaria pezsgő és a Faludi G márka között – ez az első olyan kooperáció, amelyben a pezsgőmárka, mint kiemelt támogató járul hozzá egy magyar divatmárka külföldi megjelenéséhez. A november végén megvalósuló KL Alta Moda fővédnöke Jimmy Choo, a világ egyik leghíresebb cipőtervezője, a globális divatipar egyik legbefolyásosabb alakja, szervezője pedig Dodi Mohasdi Hj Mohammad, Jimmy Choo menedzsere.

A maláj kormány támogatását is élvező rendezvény célja, hogy Malajziát a régió haute couture kereskedelmi központjává tegye. A KL Alta Modán a vezető és feltörekvő tervezők találkozhatnak a maláj felsőosztállyal és az uralkodócsalád tagjaival, illetve a régióból érkező retail szakemberekkel, vezető buyerekkel is. A csak meghívásos alapon működő, 2001-től működő rendezvény komoly erőfeszítéseket tesz arra vonatkozóan, hogy Malajziát potenciális divatfővárossá tegye az ASEAN régióban és az új brandek számára is a következő disztribúciós pont legyen a térség.

A Faludi Gabriella által 2011-ben alapított Faludi G egy dinamikusan fejlődő, exkluzív magyar ékszermárka, mely filozófiájának fókuszába a szépség élvezetét, mint önmagán túlmutató esztétikai élményt helyezi. A kreációk megalkotásánál fontos szerepet játszanak a nőiséginterpretációk, az ékszerek továbbá hozzájárulnak a fenntartható világ építéséhez is: a műhelymunka során felhasznált összes alapanyag maradék nélkül visszaépül a kreatív folyamatokba. A Faludi G több fontos külföldi divateseményen részt vett már, Crystallogenesis nevű luxuskollekciója többek közt Londonban, Berlinben, Ibizán és New Yorkban is járt.

Faludi G 2018-as kollekciójának egyik alapmotívumául a buborékot választotta, mely a Hungária számára is egy meghatározó szimbólum, ezek mentén pedig felmerült a jövőbeli kooperáció lehetősége is.

Nem először szerepel oldalunkon a Hungária Pezsgő, 2017-06-19-én Pezsgő és divat címmel írtunk róluk (https://divatmarketing.com/?s=pezsg%C5%91)