Divat

Louis Vuitton kapszulakollekció a futball világbajnokságra

LUXUS És SPORT

Tobias Bayer / TextilWirtschaft

A 2010. évi dél-afrikai és a 2014. évi brazíliai világbajnokság után immár harmadszor jelentkezik kapszulakollekcióval a futball világbajnokságra a Louis Vuitton.

A párizsi LVMH luxus-konszernhez tartozó Louis Vuitton, a bőrtermékekre szakosodott luxusmárka kapszulakollekcióval jelentkezik az oroszországi futball világbajnokság alkalmából. A kollekcióban lesz utazóláda, koffer szekrény, hátizsák és különböző méretű Keepallok.

Az utazóládában, amelyet Asnières műhelyeiben készítettek, a világbajnoki trófeát őrzik majd. A kupa tartójaként a megnyitáskor, június 14-én és a döntő alatt, július 15-én lehet majd látni. Az ún. koffer szekrényt az Adidas-szal közösen bocsájtja ki a Louis Vuitton. A korlátozott számban kapható rekeszes kofferben az 1970 óta rendezett 13 FIFA világbajnokság hivatalos futball labdáit helyezik el.

Louis Vuitton. Keepall-Weekender az orosz világbajnokságra

A harmadik projektben ugyancsak limitált szériák vannak, ezekben Keepall táskák változatai és Apollo hátizsákok találhatók. A legtöbb idetartozó modell piros-fehér, kék-fehér és fekete-fehér színkombinációban készül. Ezeket a termékeket június 14-től július 15-ig lehet megvásárolni a kijelölt Louis Vuitton üzletekben és a világhálón.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás