Business

Lezajlott az első OutDoor by Ispo

Értékesítés, digitalizálás és MARKETING

ISPO 2019
North Face / TextilWirtschaft

Több mint 22 ezer látogató kereste fel Münchenben az első OutDoor by Ispo kiállítást 2019. június 30. és július 3. között. „Az ágazat érdeklődése és a kedvező fogadtatás az új koncepció sikerét bizonyítja” – jelentette ki Klaus Dittrich, a Messe München igazgatóságának elnöke.

Imponáló tény, hogy a látogatók kétharmada külföldről érkezett, a legtöbben Olaszországból, Ausztriából, Svájcból, Nagy-Britanniából, Franciaországból és Hollandiából. A 2020. nyárra kínált újdonságok bemutatása mellett a gyártóknak és a kereskedőknek alkalma nyílt a stratégiai kérdések megbeszélésére is. A rendezvény egyik legfontosabb témája a fenntarthatóság volt.

„A látogatottság és a kapcsolatok minősége várakozásaink szerint alakult, és teljesült az az elvárásunk is, hogy átfogó, az ágazat egészére kiterjedő megbeszéléseket folytassunk” – nyilatkozta Günther Herrmann, a Schöffel cég értékesítésért felelős alelnöke. Mint kiemelte, a következő kiállításon még jobban érvényesülhet az outdoor életstílus. A kiállítást rendező csapat a választék további szélesítésével igyekszik még hitelesebbé tenni az ágazat üzenetét. „Folyamatos kommunikációra törekszünk partnereinkkel úgy, ahogy azt az Ispo is teszi” – mondta. 

(TextilWirtschaft)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás