A Lectra megoldása a bőrvágáshoz

Business

Lectra és Gerber Technology: Együtt erősebbek, közös jövőkép

2021.februárban HATALMAS ÜZLET címmel adtunk hírt arról, hogy a Lectra átveszi amerikai versenytársát, a Gerber Technology-t. (https://divatmarketing.com/hatalmas-uzlet/). Az egyeztetések után nemrég fejeződött be a két cég tevékenységének integrációja.

Nyitókép: A kárpitgyártók és az autóipari kivitelezők világszerte megbíznak a Lectra intelligens kínálatában a bőrök esetében

A két cég mostani társulásával piacvezető partner az ügyfelek üzleti modelljeinek digitális átalakításához

Az „új normalitás” további változásokat eredményez a fogyasztók munkával, kommunikációval, utazással és bevásárlással kapcsolatos szokásaiban, felgyorsítja a vállalatok digitális átalakulását és változtat a beszállítói láncokkal kapcsolatos stratégiákon. A jelenlegi bomlasztó erők kitolják az innováció határait is, s a Lectra – ahogy mindig is – elkötelezetten vállalja a 4. ipari forradalom éllovasának szerepét.

Hogy ügyfeleit segítse a jövő kihívásaival való küzdésben, a Lectra összefogott a szakma ismert szereplőjével, a Gerber Technology-val annak érdekében, hogy világméretekben vezető, példátlan globális, operatív jelenléttel bíró, korszerű technológiai partner lehessen.

A két vállalatban közös a technológiai innováció, a kiválóság és a partnerek sikere iránti elkötelezettség kultúrája. Egyformán célkitűzésük, hogy az Ipar 4.0-ben rejlő szolgáltatások és digitalizáció révén fokozzák a hatékonyságot és a növekedést.  Erőik egyesítésével a Lectra és a Gerber Technology összehangolják mindenkori erőforrásaikat, hogy szerte a világban meglévő közös ügyfélkörük kiszolgálására felgyorsítsák az új technológiai eljárások kifejlesztését.

A két cég széleskörű kutatási és fejlesztési kapacitásainak egyesítése, valamint egy példátlan innovációs beruházás révén a termékportfolió túllép majd a jelenlegi műszaki szinten. Az új formáció jelentős többletértékkel bíró, varrat nélküli integrált megoldásokkal gyorsabban fogja kielégíteni az ügyfelek felmerülő igényeit. 

Az Ipar 4.0 két jóhírű szakértőjének erősségeit egy zászló alatt egyesítve az új Lectra világszerte lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy az alábbi eszközök segítségével sikeresen újragondolják és újratervezzék üzleti működésüket:

  • Ipar 4.0 megoldások gyorsított kifejlesztése az iparág új igényeinek kielégítésére;
  • K+F erőforrások egyesítése és a két cég megoldásai közti együttműködés biztosítása;
  • a gyorsan változó szükségleteknek és piaci igényeknek való megfelelés a világméretű működés és az erőforrások bősége révén.

 A két vállalat tényleges integrációja és ezzel a Lectra gazdag történelmének új fejezete azonnal megkezdődik, ez új lehetőségeket nyit a vállalat tehetséges munkatársai és sokszínű ügyfélköre számára. (Lectra)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .