Divat

Az aranyéremért! Edzés és koktél

Nemzetközi designerbemutatók top témái

Silke Emig / TextilWirtschaft

Címlapkép: Miu Miu

A képes összeállításból kiderül, hogy a mai COVID-sújtotta világban, a gyakran éppen csak takaréklángon pislákoló bemutatószezonban elég széles tartományban mozognak a legfontosabb trendek.

New Yorktól Milánóig és Párizsig a bemutatók mindenhol a járvány hatása alatt állnak, a tervezők biztonságra, hordatóságra törekszenek. Olyan ruhadarabok, amelyek otthon vagy egy délutáni koktélhoz, nappali és irodai viseletnek egyaránt megfelelők. A laza blézerek, bő, elomló nadrágok ugyanolyan népszerűek, mint a testet körülölelő, szexi jersey ruhadarabok, amelyek hála rugalmasságuknak, kényelmes viseletek bármely napszakban, bármilyen alkalomra.

A bemutatók top témái: Fitness ladyk

1/27-Balmain -Martin-Veit

kép 1 / 27

A legújabb elvárás egyébként nyilvánvalóan a kényelem. A kényelem és a lazaság a leginnovatívabb témák, amelyek megjelennek a nemzetközi kifutókon. Az inspirációk egyértelműen a sportból származnak. Éppen magunk mögött hagytuk a sport- és streetwear-divatot, ami most bár kétségtelenül újraértelmezve, visszatér.

A 90-es évekre emlékeztető új konditerem-stílusról van szó. De technikásabb és rafináltabb. Technikai anyagok. A taft és a szatén felületek különleges hangulatot kölcsönöznek az öltözékeknek, amelyek – legyen szó biciklisnadrágról, mezről vagy tréningruháról, szépen az alakra simulnak, taftszalagokkal vagy csillogó kövekkel díszítettek, szinte elegáns hatásúak.

Louis Vuitton és Miu Miu kollekciói – az egyik élőben, a másik digitálisan – példák ennek a teljesen más bemutatószezonnak a legprogresszívebb megjelenésére. A maga módján mindkettő erős üzenettel. Vigyázz, kész, rajt!

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .