Divat

Koronavírus után. Jól eladható női termékek

Az újraindulás utáni három legnépszerűbb ruhadarab

Silke Emig és Elke Dieterich/ TextilWirtschaft

Ruhák, blúzok, farmer – a hat teljes hét üzletzárlat múltával az újranyitást követő első napokban már látszik, hogy mely daraboktól várható a legnagyobb forgalom. Azokat a laza fazonú, különlegesebb kivitelű modelleket keresik, amelyek otthon, de akár egy bárba beülve is viselhetők.

Az újrakezdés utáni időszak első jól eladható darabjai: ruhák

Laza, praktikus, bő szabású, mindennapi viseletre alkalmas, de semmiképpen sem klasszikus vonalú vagy szériamodell, ezek a mindenkit vonzó modellek jellemzői az újraindult kereskedelemben. Az üzletek megnyitását követő néhány nap során már egyértelműen látszik, hogy melyek a vásárlók kedvelt darabjai: Ruhák, bő szabású blúzok és tunikák, fehér farmerek a forgalom meghatározói. Hozzá pamutingek vagy vékony pulóverek és az első nyári cipők, főleg balerinacipők az új pasztell árnyalatokban.  Minden, ami egyszerűen csak a vállra teríthető és azonnal viselhető, vonzza a hölgyeket. A kertben vagy a díványon éppen úgy hordhatónak kell lennie, mint egy Zoom-os tárgyaláshoz home office-ban, de akkor is, amikor a hat hét karantént követően először lesz városi programunk. A választáskor semmiképpen sem a szükség diktál és háziruha sem jöhet szóba.

Az újrakezdés utáni időszak első jól fogyó darabjai: farmer

„A hölgyek egyszerűen valami jóra vágynak és örülnek, hogy újra körbenézhetnek nálunk,

ezt mondja minden kereskedő Hamburgtól Bajorországig.  Leginkább a jó közérzetről van szó, mert amíg a bárok, kávézók és éttermek még zárva tartanak, a vásárlási lehetőségek tudják némileg javítani a hangulatunkat. Ebben a friss színeknek természetesen nagy szerepük van. A fehértől és a testszíntől a pasztell árnyalatokon keresztül a narancs és a sárga színig terjed a paletta. Ezek már nyári hangulatot teremtenek. Akár egy intim otthoni parti esetében is.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás