Business

Koronavírus: Orvosi műszerekkel és védőfelszerelésekkel támogatja a Szent Imre Kórház munkáját az Allee

15 millió forint pénzadománnyal segíti a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház COVID-19 járvány elleni gyógyító tevékenységét az Allee Bevásárlóközpont.  Az egészségügyi intézmény a támogatást lélegeztetőgépek, EKG készülékek, vérnyomásmérők, valamint orvosi védőfelszerelések és fertőtlenítőszerek beszerzésére fordítja.

 

A Budapest XI. kerületében működő 673 ágyas kórházban tavaly közel 35 ezer fekvőbeteg és 315 ezer járóbeteg fordult meg. A jelenlegi járványügyi helyzetben 404 ágy áll a COVID-19-el fertőzött betegek rendelkezésére. A szintén a kerületben található Allee – a kórház igényeit felmérve – lélegeztetőgépek, vérnyomásmérő és EKG készülékek, valamint orvosi védőruházatok, száj- és arcmaszkok, kesztyűk, fertőtlenítőszerek beszerzéséhez nyújt segítséget.

Minden támogatásnak örülünk, így nagyra értékeljük a járvány elleni erőfeszítéseinkhez felajánlott Allee hozzájárulást. Az adományból vásárolt eszközöket a koronavírussal közvetlenül foglalkozó egységeink, a COVID Intenzív Terápiás Osztály, a Sürgősségi Osztály, valamint a COVID izolációs egység kapják

– mondta el Bedros J. Róbert, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház főigazgatója.

Az Allee kiemelten fontosnak tartja a helyi közösségek támogatását, különösen a mostani egészségügyi helyzetben, ezért egy olyan kerületi intézmény munkáját segíti, ahol erre a legnagyobb szükség van: a korszerű orvosi készülékekkel tovább javul a kórház eszközellátottsága.

Elmondhatatlanul hálásak vagyunk az egészségügyi dolgozóknak, akik élen járnak a koronavírus járvány elleni küzdelemben. Örülünk, hogy a helyi közösség tagjaként lehetőségünk van a munkájukat a legkorszerűbb eszközökkel és felszerelésekkel segíteni ezekben a rendkívüli időkben és azt követően is 

– tette hozzá Berzevici Rita, az Allee marketing managere.

A bevásárlóközpont a kórházi támogatás mellett nagy hangsúlyt fektet kommunikációjában, közösségi média felületein a családok összetartásának szerepére az idősek segítésében, mentális egészségük megőrzésében is.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás