Business

Karl Lagerfeld hamarosan Budapesten is!

A divatvilág talán legbefolyásosabb alakja csak 2013-ban nyitotta meg első üzletét Párizsban, napjainkban pedig már közel százat üzemeltet világszerte.

A hálózat folyamatosan bővül – szeptemberben a prémiummárkákat forgalmazó Vermont-csoport megnyitja első magyarországi Karl Lagerfeld üzletét a budapesti Aréna Plázában.   

A márka az elérhető luxust képviseli. Portfóliójában megtalálhatók a női és férfi készruhák, a gyermekdivattermékek, a táskák és a kisebb bőrkiegészítők, továbbá a karórák, a szemüvegek, a lábbeli, a parfümök, a gyertyák és az ékszerek. A híres tervező gyakran alkot másokkal közös, limitált kapszulakollekciót. Eddig a Vans márkával, Yoni Alterrel és Steven Wilsonnal működött együtt, és ősszel lesz látható a Puma sportmárkával és a Kaia Gerberrel közösen létrehozott kollekció. 

A divatikon kreatív irányításával működik a Karl Lagerfeld divatház, amely az időtlen, klasszikus stílust némi modern, rockos sikkel ötvözi. A vállalat 2016-ban indította el esküvői ékszerkollekcióját, illetve a Karl Lagerfeld Paris kollekciót. Világszerte mintegy száz márkaboltot működtet, jelentős nagykereskedelmi hálózattal van jelen Európában, a Közel-Keleten, Észak-Amerikában és Ázsiában. A Vermont-csoporthoz tartozik a Gant, a Nautica, a La Martina, a Barbour, az Odd Molly, a Peak Performance és a Cremieux divatmárka is.  (DM)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás