Business

Jövőbe tekintő és lendületes

 

EuroShop 2020 – a világ vezető kiskereskedelmi szakvására

2020-ban lesz ismét EuroShop, mégpedig a 20. (2020. február 16.-20., vasárnaptól csütörtökig)

Euroshop 2017

Az EuroShop a világ elsőszámú kereskedelmi szakvására kifejezetten a világ kiskereskedelmére összpontosító innovációs platform, vitafórum és a kreatív ötletek sziporkázó tárháza. A jelenlegi kiállítói érdeklődés alapján a düsseldorfi szakvásár rendezői joggal számíthatnak arra, hogy a szakvásár mutatói elérik a 2017-es rekordot, amikor 127.598 négyzetméternyi nettó kiállítási területen a világ 61 országából 2.368 kiállító vett részt, és mintegy 114.000 szakmai látogató érkezett a világ öt földrészéről. 

A kereskedelemben a siker érdekében látványos élő bemutatókra, élesebb dramaturgiára, még több érzelemre és a vásárlók kívánságaihoz való pontosabb igazodásra van szükség. Mindarra, amit az EuroShop már megvalósított. A szakemberek azt keresik, mi határozza meg a jövőben a világ kiskereskedelmét, és melyek az innovatív termékek. A vásár kiállítási struktúrája igazodik a látogatók igényeihez.

Euroshop

Kiállítási csoportok (dimenziók)

 • üzletberendezés & üzletdizájn
 • vizuális eladás-ösztönzés
 • kiskereskedelmi marketing
 • világítástechnika
 • kiskereskedelmi technológia
 • élelmiszer-technológia és energiagazdálkodás
 • vásári és rendezvény-marketing
 • vendéglátó szolgálati berendezések

Az EuroShop 2020 mind a nyolc témakörében kiemelkedően jók a foglalási adatok, de ezen belül is mindenekelőtt a kiskereskedelmi technológia, a hűtés és energiagazdálkodás, valamint az üzletberendezés és üzletdizájn területe mutat robbanásszerű fejlődést. A kiállítók jelentkezésének köszönhetően már ma is a neves nemzetközi vállalatok sokaságáról számolhatnak be. 
Az EuroShop kísérőrendezvényei között számos különbemutatót találni. Ilyen például a POPAI Village, az Ecopark, a Designers Village és az Italian Lighting Lounge.   

Ezen túlmenően az EuroShop gyakorlatias előadásokat kínál a rangos résztvevőket felsorakoztató színpadokon a következő témákról: üzletdizájn, kiskereskedelmi technológia, többcsatornás értékesítés, kiskereskedelmi marketing, energia-gazdálkodás, kiskereskedelmi dizájnerek, induló vállalkozások, valamint vásári és rendezvényszolgáltatások. A szakvásári belépővel, további külön bejelentkezés nélkül látogatható valamennyi különbemutató és előadás is.

Az EuroShop online folyóirata az év 365 napján hírekkel, interjúkkal, beszámolókkal, szakcikkekkel, tanulmányokkal, képanyaggal és videókkal szolgál a nemzetközi kiskereskedelem világát foglalkoztató témákról és trendekről: mag.euroshop.de

Az EuroShop 2020 szakvásár 2020. február 16-20-ig, csütörtöktől vasárnapig várja a szakmai látogatókat, minden vásárnapon 10.00 és 18.00 óra között.

Belépőjegyek                  

 • napi belépő 80 € (online elővételben 60 €)
 • kétnapos belépő 120 € (online elővételben 100 € )
 • bérlet 180 € (online elővételben 150 €)

A belépőjegyekkel ingyenesen vehető igénybe a közösségi közlekedés a vásárvárosba és vissza a VRR hálózatán

Az új 1-es csarnokot is elfoglalja az EuroShop 2020

Hamarosan átadják a Düsseldorfi Vásárváros új déli vásárkapuját. Az 1-es csarnok újjáépítése is befejezéséhez közeledik, ezt a vásárcsarnokot már az EuroShop 2020 alatt is használni tudjuk. Az építési munkák keretében elbontották a korábbi 1-es és 2-es csarnokot, a helyükre egy rendkívül modern épület kerül. A vásárlátogatók kényelmére a csarnokot az első emeleten híd kapcsolja össze a CCD Süd Déli Kongresszusi Központtal. A 3-as és 4-es vásárcsarnokhoz vezető közvetlen csatlakozás mellett a déli vásárkaputól sugárút vezet a vásárváros további részeihez. A Messe Düsseldorf vásártársaság ezzel jelentősen bővíti a csarnok használati lehetőségeit, egyúttal pedig rugalmasabbá teszi a kialakítást. Az új csarnok már idén ősszel, 2019 szeptemberétől használatba veszik.

Magyarországi Képviselet

BD-Expo Kft
Máté Szilvia – képviseletvezető
Kádár Judit – sajtóreferens , Tel.: 346-0273, office@bdexpo.hu

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás