Divat

Itt a sloggi első uniszex kollekciója

FOLYTATÓDIK A TÖKÉLETES KÉNYELEM FORRADALMA

Zero Feel – a márka egyre tovább fejlődik

Zero Feel – a márka egyre tovább fejlődik

A 2019. tavaszi–nyári szezonban a sloggi a már ismert, szuperinnovatív Zero Feel női kollekció újdonságával és a Zero Feel férfifehérneművel folytatja termékskálája szélesítését. A középpontban a Zero Feel melltartó, valamint a férfiak számára készült új Zero Feel fehérnemű áll. A Zero Feel melltartó kiemelkedő sikerét a legjobban az mutatja, hogy 2016-ban több mint 1,75 millió darabot értékesítettek belőle Japánban. Tökéletesen kényelmes az innovatív anyaghasználatnak és a kiemelkedő technológiának köszönhetően.

A március 13-án induló országos sloggi Zero Feel kampány szlogenje: Hódít a kényelem! Ennek során egy amatőr korcsolyázó pár mutatja be, hogy a kényelem mi mindenre hat pozitív értelemben. A sloggi országos tv- és intenzív online kampánnyal, valamint Budapesten épületháló-reklámokkal készül a márka újdonságainak bemutatására.

A ZERO Feel különleges, újonnan szabadalmaztatott technológiával, 40-tűs kötött anyagból készül, mely szuper puha és kényelmes fehérneműket eredményez. A 360 fokban rugalmas, különlegesen sima anyag és innovatív, varrás nélküli ponthegesztés maximális mozgásszabadságot- és abszolút láthatatlan megjelenést biztosít még a legszűkebb ruhák alatt is. 
Nincs szorítás, nincs varrás vagy olyan címkék, melyek irritálnák a bőrt és nyomot hagynának rajta – a ZERO Feel nem ígér semmi extrát- csak a kivételesen könnyű, puha és rugalmas anyagot, a tökéletes kényelem érzését.

A sloggi folytatja a kényelem forradalmát, a 2019 tavasz-nyári Zero Feel kollekció MINDENKI számára elhozza a tökéletes komfort érzését. Az ebben a szezonban már megismert sikeres női Zero Feel melltartók frissítése mellett megjelenik az első férfiak számára készített Zero Feel fehérneműkollekció is. Így végre a férfiak is élvezhetik a varrás nélküli kényelmet, melyet a tökéletesen rugalmas, 360 fokban flexibilis anyagok nyújtanak. A férfi Zero Feel kollekcióban elérhetőek a Midi, Hipster és Short alsók, valamint egy trikó és egy V-nyakú póló fehér, fekete és sötétkék színben.

De a sloggi nem csak a férfiakra gondolt: idén tavasszal az új színek mellett új fazonokkal is frissítette Zero Feel kollekciót. A Zero Feel Soft Bra ponthegesztett széleivel, innovatív Viscomagic technológiájával és tökéletesen lapos kapcsával biztosítja a tökéletes kényelmet és a biztos tartást Papaya, Angora és Coffee Sugar színekben.

Az új Zero Feel Natural kollekció szuper választás a természetes anyagok szerelmeseinek, ugyanis a modállal kevert szálaknak köszönhetően tökéletesen ötvözi a klasszikus Zero Feel melltartók előnyeit és a természetes anyagok puha tapintását, trikó és Bralette fazonokban, szürke és lila árnyalatokban.

A Zero Feel kényelme ezentúl prémium formában is elérhető, ugyanis a sloggi prémium kollekciójában megjelenik az S by sloggi Signature széria, mely a Zero Feel melltartók tökéletes kényelmét ötvözi az S by sloggi kifinomult, prémium-anyagaival és letisztult, geometrikus csipkéivel, top, bralette és body formájában, a klasszikus fekete és szürke színekben.

A sloggi® 1979-es alapítása óta a világ egyik vezető fehérneműgyártó cégeként széles női, férfifehérnemű és fürdőruha kínálatával szerte Európában, Ázsiában és Amerikában is megtalálható. Az anyaválllat, a Triumph 40.000 nagykereskedelmi fogyasztót szolgál ki, és értékesíti termékeit közel 3600 értékesítési ponton, illetve online platformokon keresztül. A Triumph közel 30.000 embert foglalkoztat, és 1.57 millárd svájci frank bevételt termel (2015).

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás