Business

I.L.M Summer Styles 2017: Minden hely elkelt

 

Az I.L.M Nemzetközi Bőráru Vásár következő, szeptember 2-4. közötti rendezvényére minden kiállítói helyet lekötöttek. Az offenbachi vásárcsarnokokban szeptemberben 300 kiállító mutatja be a 2018. tavaszi–nyári szezonra szánt kollekcióit.

„Mint már több év óta, most is elkelt minden hely a következő rendezvényre. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a neves márkák és az izgalmas újdonságok kiegyensúlyozott keverékét kínáljuk – szögezte le Arnd Hinrich Kappe, a Messe Offenbach igazgatója.

A vásár kulcsfontosságú helyszín a táskákkal és kisebb bőrtermékekkel foglalkozó beszerzők számára, de egyre több látogató érkezik a divatkereskedelemből is. Legutóbb, márciusban 50 országból 6000 szakmai látogató vett részt a kiállításon.
Az I.L.M. Offenbach a bőrtermékek és utazótáskák legfontosabb nemzetközi vására, az a hely, ahol jelen kell lenni. Ügynökök érkeznek a világ minden részéről. Az I.L.M.-et szolid, megbízható szakmai rendezvényként, a szektor nélkülözhetetlen találkozási pontjaként tartják számon világszerte. Több mint ötven országból ezúttal is több mint 6000 látogatót várnak. A bőrárura szakosodott kereskedőkön kívül a vásár újabban nagyon fontos a textil- és cipőkereskedők számára is, akik termékválasztékukat jól eladható táskákkal és más kiegészítőkkel bővítik ki.
A kiállításon üzleteket kötnek és rendeléseket adnak le, emellett a látogatók inspirációt és tartalmas támogatást kapnak a tematikus bemutatókon és a kifejezetten az I.L.M.-re összeállított trendelőadásokon. 

 

 

Oldal tetejére