Divat

Hétvégén Elle Fashion Show

6.Elle Fashion Show 

2018.szeptember 29. 
Société Budapest (1051 Budapest, Sas utca 15.)

Szeptember 29-én nyitja meg kapuit a 6. Elle Fashion Show, amelyet a főváros legújabb közösségi helyén, a Bazilika mellett található Société Budapest épületében rendeznek meg. A látványos show idei különlegessége, hogy a legnevesebb hazai tervezők Magyarországon először itt mutatják be legfrissebb kollekcióikat egy megújult, izgalmas környezetben, high fashion modelleken. 

„Az idei év más lesz mint az elmúlt öt Elle Fashion Show, ugyanis a divat klasszikusabb oldalát helyezzük most előtérbe, azaz a középpontban a tervezők által bemutatott újdonságok állnak majd. A divatrajongók idén valóban nálunk láthatják először Magyarországon a Je Suis Belle, Szegedi Kata, Sármán Nóra és Tomcsányi Dóri 2019-es legújabb kollekcióit. Attól is különleges lesz ez a bemutató, hogy a tervezők a modellek teljes look-ját megalkothatják. Számukra ugyanis rendkívül fontos szempont, hogy a ruha, a smink és a frizura teljes összhangban legyen és együttesen közvetítse a megálmodott hangulatot. A modellcsapat is szuper exkluzív lesz, a high fashion kategória legjobbjai lépnek majd a kifutóra.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Budapest vadonatúj, izgalmas közösségi színtere, a Société Ház a mi rendezvényünkkel mutatkozik be a nagyközönség előtt” – mesél az idei Elle Fashion Show különlegességeiről Liptai Lívia, az Elle Magazin főszerkesztője. 

Az idei Elle Fashion Show négy elismert magyar tervező köré épül

A Je Suis Belle legújabb outfitjeiben továbbviszi a korábbi hagyományainak eszmeiségét, az aprólékosan kidolgozott részleteket, a különböző díszítőtechnikákat, a szokatlan anyagtársításra és színkombinációkra, erős színekre épít.

A Kata Szegedi látványvilágát most is a kontrasztokhoz való vonzódás jellemzi, illetve a játékos kísérletezés formákkal, textúrákkal és színekkel.

A 2019-es tavasz–nyári Nora Sarman kollekció inspirációja a klasszikus zenéből és képzőművészetből ismert pasztorál zsáner, múzsája pedig a mezítlábas Marie Antoinette. A kollekcióban a különleges menyasszonyi és alkalmi ruháiról ismert tervező az alkalmiruha-készítés klasszikus technikáit eleveníti fel új szabásvonalakkal, egy új szépségideál, a mai nő számára.

A Tomcsanyi márka számára fontos a szigorú rend és fegyelem, ám a szabályok mindig megszeghetők. A márka másik kulcseleme az az eklektikus és szellemes humor, amely minden feszültségtől megszabadítja a kultúrák közötti utazást, és a végeredményt könnyeddé, vidámmá teszi.

A közönég az Elle Fashion Show zárásaként 21 órától a Société Budapest első, őszi-téli kollekcióit is megcsodálhatják a high fashion modelleken. A kollekció összeválogatásánál a legfőbb szempont az volt, hogy a divat világába is le tudják képezni mindazt a gondolatiságot, nyitottságot, víziót, amit a Société jelent. A bemutató márkái között szerepel 3.1 Philip Lim, M2Malletier, Christopher Kane, Chalayan, Jiri Kalfar.

A látványos bemutatók mellett természetesen állandó kísérő programokkal is kedveskednek az érdeklődőknek a show közti szünetekben.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás