Divat

Helló, slow fashion!

Mengyán Eszter

A fenntartható́ divat drága.” „Úgy érzem, én ehhez kevés vagyok.” „Azt sem tudom, hol vásároljak, ha szeretnék figyelni a bolygóra, de szükségem van egy új ruhára.” Ha bármelyik mondat megfogalmazódott már benned, ezt a könyvet olvasd el! Hogyan lesz fenntartható́ és környezettudatos a ruhatárad? A könyvben felsorolt praktikus tippek segítenek elindulni az úton, és lépésről lépésre építheted be az élethelyzetednek megfelelő̋ megoldásokat.

A szerző̋ évek alatt összegyűjtött tapasztalatai mellett olyan szakemberekkel is beszélget, akik a kutatásaik miatt, vagy a szakmájukból adódóan még jobban rálátnak a fenntartható divat különböző területeire, így igazán hiteles képet kaphatunk a témáról.

Fejezetről fejezetre haladva megerősítést nyerünk arról is, hogy a környezettudatos öltözködés együtt jár a lassulással, a mérlegeléssel, az életmódunk átalakulásával, és nem utolsó sorban az önismerettel is. A változáshoz nem kell sok dolog, de egy kicsit mindenkire szükség van. Ha te is úgy érzed, hogy az egyénnek nagy szerepe van abban, hogy jelenlegi, felpörgött világunk kicsit lelassuljon, alakítsd át az öltözködési szokásaidat lépésről lépésre! Változtass ott, ahol tudsz! Óriási erő van az egyén, azaz a te kezedben. Élj vele, és használd ki!

Mengyán Eszter, újságíró, blogger, online média szakember. 2016-ban kezdett a fenntartható divattal foglalkozni – nemcsak elméletben, hanem a saját ruhatárán keresztül is. Holy Duck! nevű blogján (www.holyduck.hu) és a hozzá tartozó közösségi média oldalakon tízezernél több érdeklődővel folytat párbeszédet a fenntartható divatról.

További információk

  • Kiadó:   Gingko Kiadó
  • Oldalszám:        240
  • Kötés:   Füles, kartonált
  • ISBN:     9786156326089
  • Belív:    2+2 szines
  • Megjelenés:      2021.10.27.
  • Fogyasztói ár: 4 990 Ft helyett most 4242 Ft

A könyv a linkre kattintva megrendelhető: https://gingkokiado.hu/termek/hello-slow-fashion/?fbclid=IwAR2I3fEFIBeWlhVLpmf84x4H5rglNJ6YdxEOtI1D1lTpfMr8PkSzAjfKbUk

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .