heimtextil-2023-halle-4.0

Business

Heimtextil 2023: szálak, fonalak, kültéri textíliák és műbőrök kombinált választéka a 4.0 csarnokban

Nemzetközi szakvásárok

A január 10. és 13. között megrendezésre kerülő Heimtextil kiállításon a látogatók a dekorációs és kárpitos szövetekhez használt szálak és fonalak globális választékát első alkalommal találják központi helyen, a 4.0 csarnok különálló területén. A lakástextíliák és lakástextíliák vezető nemzetközi szakvására így reagál a nyomdai előkészítéshez szükséges textilanyagok iránti növekvő keresletre. A vásárlók itt találják a kültéri szövetek, a közületi szektor számára készült műszaki textíliák és műbőrök magas színvonalú beszállítóit is.

Természetes, szintetikus vagy kevert. Rugalmas, strapabíró és funkcionális: a Heimtextil a 4.0 csarnokban a szálak és fonalak, valamint a kész dekorációs és kárpitos szövetek releváns és nemzetközi választékát kínálja, az előkészítéstől a kikészítésig. A szálak és fonalak szegmensének már ismert beszállítói új kiállítókkal együtt a 4.0 csarnokban, központilag kerülnek bemutatásra. „Ezzel a kompakt termékválasztékkal a gyártók és a kiskereskedők egyre növekvő igényére reagálunk: arra, hogy már az előkészítő fázisban segíthessük a termékfejlesztést. A tervezési folyamat holisztikus szemlélete egyre fontosabbá válik – különösen a kárpitozott bútorok esetében, amelyekre egyre fenntarthatóbb és funkcionálisabb követelmények vonatkoznak, kezdve a szálakkal” – mondja Bettina Bär, a Heimtextil lakástextil ágazatért felelős igazgatója.

A 4.0 csarnok egyik fénypontja a Trevira CS közös standja: „Nagy örömünkre szolgál, hogy 16 ügyfelünkkel együtt lehetünk jelen. Itt mutatjuk be a Trevira CS által a belső terek textiltervezésében kínált lehetőségek széles skáláját. A hangsúly a Trevira CS szövetek által kínált különleges tulajdonságokon van.

heimtextil-2023
Fotó: Messe Frankfurt Exhibition GmbH: Pietro Sutera

A standon további témák a fenntarthatóság szempontjai” – nyilatkozta  Anke Vollenbröker, a Trevira CS marketing és üzletfejlesztési igazgatója. A terület további vezető beszállítói a Korteks és a Reliance, valamint olyan új kiállítók, mint a török Bulut Tekstil.

Kültéri szövetek és műbőrök beszállítói

A 4.0 csarnokban az építészek, a szállodai döntéshozók és a tervezők a kültéri szövetek, a közületi szektor számára készült műszaki textíliák és műbőrök kiváló minőségű választékát találják. A választékot az Ambienta, Futura Leathers, Gebrüder Munzert, Gruppo Mastrotto és Indetex kiállítók egészítik ki, akik a közületi üzletág számára készült kiváló minőségű szöveteiket mutatják be standjaikon.

„A Heimtextil kiállítás révén már alig várjuk, hogy új piacokra léphessünk. Teljesen megváltoztattuk a szövetek kikészítését, hogy csökkentsük a környezeti hatásokat, és a piac igényeinek megfelelően új, vastagabb textúrájú mintákat mutatunk be. A következő Heimtextil négy napja a megfelelő platform arra, hogy ezeket az újdonságokat a világ különböző részeiről érkező szakembereknek bemutassuk. Ugyanakkor a személyes eszmecserék során közvetlenül megismerhetjük a vásárlók kívánságait, és azonnali visszajelzést kapunk” – fejezi ki örömét a Citel marketingosztálya a Heimtextil 2023 kiállításon való részvétel kapcsán.

Magyarországi képviselet

(Messe Frankfurt)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .