Business

Heimtextil 2021: A kiállítási terület 95%-át már lefoglalták

A koronavírus okozta járvány közepette a jövő évi Heimtextil (2021. január 12-15.) iránt nagy az érdeklődés. A múlt évi kiállítási terület több mint 95%-át már lekötötték. A Heimtextil 2021, mint a lakás- és intézményi textíliák vezető nemzetközi vására sikeres szezonkezdést kínálhat az ágazat szereplőinek.

 „Bár az aktuális prognózisok még messze nem optimisták, alapállásunk az, hogy 2021 januárjában az ágazat számára elsőosztályú pozitív hangulatú környezetet tudunk nyújtani”, nyilatkozta Olaf Scmidt, a Messe Frankfurt textilekért felelős alelnöke.

„Különösen optimistává tesz minket, hogy a legutóbbi Heimtextil területének 95%-át már lefoglalták. Mindenesetre azt reméljük, hogy kevesen fognak kiesni a válság által érintett vállalatok közül. Ebben a mostani korai időpontban hatalmas hátszélt biztosít számunkra a magas jelentkezési szám. A járvány ellenére is meg vagyunk győződve arról, hogy az emberek a jövőben is szeretnének új tárgyakat vásárolni, a régieket cserélni – sőt a válságév után talán még inkább –

A virtuálisan megjelenített ajánlatok kiegészíthetik a globális kommunikációt. Ám a személyes találkozás és az áru megérintése, különösen textiltermékeknél továbbra is nélkülözhetetlen.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás